2777
2789
عنوان

الرژی

87 بازدید | 11 پست

بچه ها شده بخاطر الرژی التهاب گلو و مری بگیرین موقع بلع درد داشته باشین من ی ماهه اینطوریم ی چن روزی بهتره باز بدتر میشم انگار گلوم زخمه رفتم دکتر میگه الرژیه نمیدونم ب چیه چکار کنم پارسالم همینطور شدم اما کمی با این فرق میکرد

غذا میخورم یا سرما بهم میخوره یا گرمای زیاد آبریزش بینی میگیرم عطسه میکنم بیچاره میشم گلوم از داخل بسته میشه نفس تنگی میگیرم بخاطر همین چنددفعه دکتر رفتم آخر فهمیدم خودم باید درمانش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حساسیت نیست یکجور مشکلات معدهمثلا چنددفعه سرماخوردی مونده تو بدنت عفونت سرماخوردگیت خوب نشده این ...

من رفلاکسم دارم کم و بیش براش دارو مبخورم دوسه ساله اما اینطوری نمیشدم بینیم میگیره شبا ب قدری دهنم تو خاب خشکه ک میخام خفه شم ولی این حس خراش تو گلو از هممش بدتره 

من راه درمان حساسیت رو تو یکی از تاپیکای قبلم گذاشتم برو بخون خوب میشی

ندیدمش میشه بهم بگین.من ن حال معدم الان بده ن روده هام ففط و فقط گلومه و مریمه اونم قسمتای بالا ینی وصله ب حلقم با سقف دهنم استرسیم هستم همه رو دیوونه کردم بس گفتم بخدا دست خودم نیست نمیدونم چم میشه یهو ،الان ک رفلاکس ندارم چرا گلوم خوب نمیشه دارو حساسیتم دارم میخورم بعد تعطیلات میخام برم ی دکتر بدرد بخور لازم بود آندو بشم

ندیدمش میشه بهم بگین.من ن حال معدم الان بده ن روده هام ففط و فقط گلومه و مریمه اونم قسمتای بالا ینی ...

با خوردن برنج و نون حس خراشو دارم با بقیه چیزا نه حس گیر کردنم ندارم

با خوردن برنج و نون حس خراشو دارم با بقیه چیزا نه حس گیر کردنم ندارم

ببین بعضی بیماریها علائمشون مثل همن مثلا هپوکلیسمی شدید عللئمش شبیه آنافیلاکسیه خیلیا اشتباه میگیرن زخم و التهاب مری شبیه آنافیلاکسیه دکترای ما سواد ندارن من دوهفتس حالم بده فکر کردم حساسیته چتددفعه دچار شوک شدم فکر کردم انافیلاکسی یکنفر ادم معمولی بهم گفته قند خونت خیلی پایینه و مری و معدت مشکل داره بعدا دیدم داره راست میگه جون کمخونی خیلی شدیدم دارم هرروز دارم به یه غذا خساسبت پیدا میکنم نگو از قند خونمه هپوگلیسمی واکنشی پیدا کردم 

ببین بعضی بیماریها علائمشون مثل همن مثلا هپوکلیسمی شدید عللئمش شبیه آنافیلاکسیه خیلیا اشتباه میگیرن ...

شما علائمتون چیه،من پارسال با انبه گلو درد داغونی گرفتم تا ی ماه بعد تموم شد حالا مدتیه انگار گلوم و مریم خراشیده هست خصوصا اولای صب چی بگم والا خدا شفامون بده