2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از اون قدیمیا که طرح پروانه بود؟ نه ضایع نیست فقط گیر نمیاد عزیزم
به شدت رو اعصابه بدنت رو داغون میکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از اون قدیمیا که طرح پروانه بود؟ نه ضایع نیست فقط گیر نمیاد عزیزمبه شدت رو اعصابه بدنت رو داغون میکن ...

واقعا نیست الان از اونا اره رو اعصاب هست قبلا خونه مامانم داشتیم 

این جدیدا هم خیلی گرونه

واقعا نیست الان از اونا اره رو اعصاب هست قبلا خونه مامانم داشتیم این جدیدا هم خیلی گرونه

نه فک نکنم باشه
برا 40 سال پیشه گل

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه چرا بد باشه من یکی دارم مال جهيزيه مادرشوهرم بوده بهم داده برقیش هم نکردم تا حالا بارها به دادم ر ...

همون برای مثلا برای یه درست کردن لباس باید هر بار برم خیاطی همش هم میگن وقت نداریم خیلی هزینه میگیرن 

یه ساسون ساده زد اون روز گفت ۵۰ تومن 

آره میدونم خیلی قدیمی هست جدیدا رو نمیدونی کدوم مارک خوبه قیمتش هم مناسب باشه

نه والا

همون برای مثلا برای یه درست کردن لباس باید هر بار برم خیاطی همش هم میگن وقت نداریم خیلی هزینه میگیرن ...

ببین چرخ ساده قدیمی ها برای دوخت ساده هست مثل پارچه هایی که ریش نمیشن یه ساسون یه درز پاره شده. ولی دوخت کامل نیاز به سردوز داره که این چرخ جوابگو نیست بدون سر دوزی هم کار تمیز نیست و ریش ریش میشه. الا اینکه در کنارش یه سر دوز جدا بخری