2821
2789

آره 

من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز با ۲۱ بار ( البته روزی ۲ بار به مدت ۷ روز خونده بشه گویا ۱۴ روز خونده شده ؛ روزی ۳ بار خونده بشه به مدت ۷ روز گویی ۲۱ روز خونده شده ))) بعد از نماز اول وقت صبح به مدت ۷ روز 

بعد از نماز اول وقت ظهر هم خونده بشه ۱۴ تا ( ۷×۲=۱۴

بعد از نماز اول وقت مغرب هم خونده بشه ۲۱ تا ( ۷×۳=۲۱ ) 

اگه نماز نمیخونی : به مدت ۷ روز روزی ۱ بار یا ۲ بار یا ۳ یار بخون ( روز اولش رو پریود نباش از روز دوم به بعد مهم نیست ؛؛؛ ولی اگه نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام بخونی که خب طاهر باش : بعد از زیارت عاشورا ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع " مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ) 

اگر ناخن کاشت و ... داری نمازا رو نمیخواد فقط روز اولش روز نحس نباشه و اون روز پنجشنبه و یا یکشنبه باشه ( شب پنجشنبه و یا شب یکشنبه هم میشه ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه از روز دوم به بعد مهم نیست 

روز نحس شامل :

روز قمر در عقرب { در هر ماه ۴_۵ روزه }

روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ : شدت نحوستشون از ایام قمر در عقرب هم بیشتره . 

روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز ...

کلا اگه ناخن کاشت داشته باشم که نجسم هیچیم قبول نیست دیگه

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

کلا اگه ناخن کاشت داشته باشم که نجسم هیچیم قبول نیست دیگه

نه مهم نیست فقط نماز قبول نیست + سوره هایی که توش سجده ی واجب دارن 

بقیه ی سوره ها مهم نیست ولی ثوابس کمتره 

زیارت عاشورا و علقمه و معراج طهارت نمیخواد اون نماز زیارت حضرت حسین ع طهارت میخواد

آره من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز ...

@مارشمالو00  

نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز میشه ۲۱ بار ( دیگه نیاز نیست روزی یه بار بخونی به مدت ۲۱ روز ) 

در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اسمشو ببر

@مارشمالو00 نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز ...

روزی سه بار چی بخونم؟

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

روزی سه بار چی بخونم؟

روزی یکبار ( در صورت تمایل روزی دو بار یا سه بار ) به مدت ۷ روز : زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه بعد بلافاصله دعای معراج 

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بخونی که عالیه ( اگر وقت نداری ۱ لعن به نیت ۱۰۰ مرتبه ، ۱ سلام به نیت ۱۰۰ مرتبه ) بعدش در صورت تمایل ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخولنم قربة الی الله ) بعد بلافاصله دعای علقمه ؛ بعد بلافاصله دعای معراج 

اگر صد درصدی از ظالم مطمئنی : {{{{ در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اسمشو ببر مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مثلا اکبر زاده ی معصومه یا مثلا مهدی نصیر پور ، مبینا رضوانی و ... ========= *** ولی اگه از ظالم مطمئن نیستی یا اینکه مثلاً ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسمشو نبر فقط به عن ذکری که رسیدی بگو خدایا نفرین میکنم اون کسی رو که تو میدونی کیه ولی من نمیدونم }}}} بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون تا آخر (( از وأكفني تا آخر دعای علقمه )) بعد بلافاصله دعای معراج 

[ اسم نبردن روش بهتریه مدیون نمیشی و ریش قیچی رو میدی دست خدا خودش بهتر میدونه

@مارشمالو00 نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز ...

سلام منتظرم پاک بشم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اینهمه خوندم هیچ تاثیری روش نداشت😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀