2821
2789

آره 

من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز با ۲۱ بار ( البته روزی ۲ بار به مدت ۷ روز خونده بشه گویا ۱۴ روز خونده شده ؛ روزی ۳ بار خونده بشه به مدت ۷ روز گویی ۲۱ روز خونده شده ))) بعد از نماز اول وقت صبح به مدت ۷ روز 

بعد از نماز اول وقت ظهر هم خونده بشه ۱۴ تا ( ۷×۲=۱۴

بعد از نماز اول وقت مغرب هم خونده بشه ۲۱ تا ( ۷×۳=۲۱ ) 

اگه نماز نمیخونی : به مدت ۷ روز روزی ۱ بار یا ۲ بار یا ۳ یار بخون ( روز اولش رو پریود نباش از روز دوم به بعد مهم نیست ؛؛؛ ولی اگه نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام بخونی که خب طاهر باش : بعد از زیارت عاشورا ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع " مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ) 

اگر ناخن کاشت و ... داری نمازا رو نمیخواد فقط روز اولش روز نحس نباشه و اون روز پنجشنبه و یا یکشنبه باشه ( شب پنجشنبه و یا شب یکشنبه هم میشه ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه از روز دوم به بعد مهم نیست 

روز نحس شامل :

روز قمر در عقرب { در هر ماه ۴_۵ روزه }

روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ : شدت نحوستشون از ایام قمر در عقرب هم بیشتره . 

روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز ...

کلا اگه ناخن کاشت داشته باشم که نجسم هیچیم قبول نیست دیگه

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

کلا اگه ناخن کاشت داشته باشم که نجسم هیچیم قبول نیست دیگه

نه مهم نیست فقط نماز قبول نیست + سوره هایی که توش سجده ی واجب دارن 

بقیه ی سوره ها مهم نیست ولی ثوابس کمتره 

زیارت عاشورا و علقمه و معراج طهارت نمیخواد اون نماز زیارت حضرت حسین ع طهارت میخواد

آره من با زیارت عاشورا و علقمه و معراج جواب گرفتم ((( ۷ روزه س === البته میسه بیشترش‌کزد مثلا ۱۴ روز ...

@مارشمالو00  

نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز میشه ۲۱ بار ( دیگه نیاز نیست روزی یه بار بخونی به مدت ۲۱ روز ) 

در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اسمشو ببر

@مارشمالو00 نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز ...

روزی سه بار چی بخونم؟

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

روزی سه بار چی بخونم؟

روزی یکبار ( در صورت تمایل روزی دو بار یا سه بار ) به مدت ۷ روز : زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه بعد بلافاصله دعای معراج 

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بخونی که عالیه ( اگر وقت نداری ۱ لعن به نیت ۱۰۰ مرتبه ، ۱ سلام به نیت ۱۰۰ مرتبه ) بعدش در صورت تمایل ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخولنم قربة الی الله ) بعد بلافاصله دعای علقمه ؛ بعد بلافاصله دعای معراج 

اگر صد درصدی از ظالم مطمئنی : {{{{ در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اسمشو ببر مثلا بگو مریم زاده ی کبری یا مثلا اکبر زاده ی معصومه یا مثلا مهدی نصیر پور ، مبینا رضوانی و ... ========= *** ولی اگه از ظالم مطمئن نیستی یا اینکه مثلاً ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسمشو نبر فقط به عن ذکری که رسیدی بگو خدایا نفرین میکنم اون کسی رو که تو میدونی کیه ولی من نمیدونم }}}} بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون تا آخر (( از وأكفني تا آخر دعای علقمه )) بعد بلافاصله دعای معراج 

[ اسم نبردن روش بهتریه مدیون نمیشی و ریش قیچی رو میدی دست خدا خودش بهتر میدونه

@مارشمالو00 نمیخوای زیارت عاشورا و علقمه و معراج بخونی برای اون بیشرف روزی ۳ بار بخونی به مدت ۷ روز ...

سلام منتظرم پاک بشم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

اینهمه خوندم هیچ تاثیری روش نداشت😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀