2777
2789
عنوان

خانوما این یعنی چی دارم سکته میکنم

211 بازدید | 17 پست

من ۱۲ روز پیش رابطه پرخطر داشتم دقیقا دو سه روز بعد از پریودیم بود

بعدش قرص اورژانسی خوردم دوتا باهم

امروز صبح رفته بودیم یک جایی که بوی خیلی بدی از اونجا بلند شد من همونجا تهوع گرفتم و چند دقیقه طول کشید

دیگه تا ظهر هم دوباره پریود شدم و الان مثل پریودی خونریزی دارم

طبیعیه این اتفاق؟؟؟؟؟

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اورژانس باعث میشه پریود شی دیگه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب شاید بو خیلی بد بوده ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

به خاطر قرص اورژانسی بدنت به هم ریخته. 

حتما روش جلوگیری درست و حسابی انتخاب کنید. 

قرص هر روزه بخور. ولی قرص اورژانسی نباید زیاد استفاده بشه. ضرر داره.
در ضمن احساس حالت تهوع موقع پریود هم غیرطبیعی نیست. بعضی خانوما همیشه تجربه می کنند. 

حالا شما این بار کلا به هم خورده تعادل هورمونیت برخلاف معمول تجربه اش کردی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

قرص اورژانسی بخوری یه هفته ده روز بعدش پریود میشی دیگه طبیعیهبعدشم اون حالت تهوع بخاطر بارداری نیست ...

اخه گوگل گفته بود ۱۰ روز بعد لقاح تو بعضیا علائم شروع میشه دیگه بدتر ترسیدم

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...