2777
2789
عنوان

شما چه جوری......؟؟؟

197 بازدید | 21 پست

بچه ها شما وقتی نون میگیرید چطوری  ازش نگهداری می کنید که تا چند روز بمونه و خشک نشه یا کپک نزنه؟

واقعا برام شده یه مشکل بزرگ  نمیخوام اسراف کنم 

لطفا بهم راه حل بدید 

سپااااس

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد خرید که اصولا همسرم بیست تا میخره ۵تا ۵تا بستن میکنم تو کیسه فریزر میذارم هر وعده مصرف کنیم نیم ساعت قبل در میارم خیلی تازه میمونه

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم

من میذارم تو فریزر

البته خیلی کم پیش میاد بیشتر از حد نیاز بگیرم

سعی میکنم نون تازه بخوریم

اما اگه موند میذارم فریزر 

قبل مصرف نیم ساعت بیرون باشه حله یا اگه عجله داری گرمش کن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

من میذارم فریزر

قد هر مصرف درمیارم داغ میکنم

کم اومد باز درمیارم سریع داغ میشه اما زیاد زیاد باشه حتما بیات میشه و غیر قابل استفاده 

یه وقتی ام بیرون باشه و فریزری نباشه تیکه تیکه بمونه خوراک لوبیایی آبگوشتی عدسی ای چیزی میپزم تیلیت شه تموم شه 

... 
میزارم فریزر

منم میزارم ولی بعد دوسه روز از طعمش خوشم نمی یاد 

تویه چی میزاری بعد میزاری توی فریزر

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
منم میزارم ولی بعد دوسه روز از طعمش خوشم نمی یاد  تویه چی میزاری بعد میزاری توی فریزر

تو ی پارچه نخی میپیچم بعدم داخل پلاستیک ...واقعا نمیتونیم مرتب نون تازه بگیریم اینطوری سه چهار روز خوب میمونه...

منم میزارم ولی بعد دوسه روز از طعمش خوشم نمی یاد  تویه چی میزاری بعد میزاری توی فریزر

توي زيپ كيپ بزار هوا نره توش 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه ها نون سنگکی که مونده و سفت شده و نمیخورنش بذارید خشک شه واسه کتلت ک کوفته و این چیزا خیلی خوبه 

مثه ارد سوخاری میشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بذار تو پلاستیک فریزر

بعد همشونو بذار تو پلاستیک بزرگ تره دسته دار 

صاف بذار تو فریزیرت 

در پلاستیکو گره بزن بوی فرزر نگیره 

بغل گوشت و سبزی هم نذار یه طبقه جدا بذار 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
تو ی پارچه نخی میپیچم بعدم داخل پلاستیک ...واقعا نمیتونیم مرتب نون تازه بگیریم اینطوری سه چهار روز خ ...

ممنون دوستم     بیشتر واسم اینش سئوال بود که تویه چی می پیچین نونو