2777
2789

ترک تنهایی فکر جمع باش خودتو سرگرم مشغول کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

باید دید چه شرلیطی دا در زندگی می گذرونید و به چه شرلیطی می خواهید برسید. اسم گذاشتن روی حالت فعلیتون به عنوان نیاز به بررسی های کاملی داره.

خواستید بهتون ای دی تلگرام‌می دهم کمکتون می کنم.

کارگاه افسردگی هم داریم زمانش تشکیلش را بهتون می گم.

اینا خدمات هزینه نداره.

روانشناس

خودمو میتونم بگم چیا نجاتم داد.. 

جرنالینگ(نوشتن احساسات و اتفاقات و..کلا رپی کاغذ اوردن) 

مدیتیشن (حتی سه دقیقه فقط نفس بکشی) 

سلف لاو(عشق به خود) مهممترین چیز

مایندفولنس

برنامه ریزی

ورزش

نوشتن شکرگذاری (دیدتو عوض میکنه حتی بخاطر یه کافی ک میخوری) 

پادکست 

و...

زیاده اسم بعضیاشم شاید گنده باشه ولی تایم زیادی نمیبره ارزش داره که خودتو بشناسی و بتونی زندگیو تجربه کنی تو لحظه حال باشی و اعتماد بنفس بدست بیاری.. 

اپلیکیشن کست باکس دانلود کن پادکستای(این نقطه.جافکری.صلح درون.جوی کالچر)عالین.. پیج hosein.aura(همون که این نقطه داره) و _anousha (جوی کالچر) حتما یه سر به لایواشون بزن همه رو سیو میکنن

من تو یوتیوب میبینمشون ولی اینا باعث شدن با اونایی که بالا گفتم اصن اشنا بشم و یجورایی معجزه های زندگیم بودن مخصوصا که تو این سن بود ولی هییچوقت دیر نیست🤍

سلام باید دید چه شرلیطی دا در زندگی می گذرونید و به چه شرلیطی می خواهید برسید. اسم گذاشتن روی حالت ف ...

ی سوال اگ ی نفر افسردگی داشته باشن و بهش بگن باید دارو بخوری ینی افسردگیش شدیده؟؟؟ 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ی سوال اگ ی نفر افسردگی داشته باشن و بهش بگن باید دارو بخوری ینی افسردگیش شدیده؟؟؟

اینقدر این سوال پاسخش طولانیه که تو چت نمیشه نوشت. فقط اینو بدونید که رویکردها فرق داره. ولی اگر رفتی پیش روانپزشک منتظر دارو باش. اگر رفتی پیش روانشناس بهت گفت تو افسرده ای بدون با علم روز آشنا نیست. اونی که ما بهش می گیم افسردگی باید بستری بشه. اونی عموم جامعه می گویند فقط داره هیجان های پایین را تجربه می کنه. توضیحاتم کامل نیست چون خیلی مطلب داره. هرکس باید جداگانه مورد مطالعه قرار بگیره. اصلا نمیشه پاسخ کل به جز داد.

روانشناس

اینقدر این سوال پاسخش طولانیه که تو چت نمیشه نوشت. فقط اینو بدونید که رویکردها فرق داره. ولی اگر رفت ...

نفهمیدم چی شد🥲

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

نفهمیدم چی شد🥲

جواب سوالتون نه است. پیش هر روانپزشکی برید علائم هیجانات پایین را بدید بهتون قرص میده. ضمن اینکه همه روانشناسان هم نمی تونن مسیر درست خروج از این هیجانات را نشون بدهند.شاید علتش اینه که آپدیت نیستند.حتما باید خودتون بتوانید بسنجید. البته که کار سختیه. 

روانشناس

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4