2789
عنوان

مزد خیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
خیلی وقت پیش توی کاربری قدیم که داشتم دردو دل داشتیم خدا حفظت کنه عزیزم

تبسمی؟ من خبلی وفته دنباال تبسمم ی مدتم نیومدم اینجا کاربریم دادم دحتر خالم حارج ایران بود بیا پیوی خودت معرفی کن هزیزم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اها والا من دوختش پسندم نیس ولی حالا گغته چاره چیه باید بدم دوتا لباس خودم و دوتا لباس دخترم گف هفت ...

به نظر من خوب گفته ولی اگه قبولش نداری پارچتو حروم نکن ببر جایی که اعتماد داشته باشی

من پارچم ۶ تومن دراومده ترسیدم بدم خیاط ارزون قیمت بدوزه خرابش کنه این خیاطه خودش مزون داره برا همین میشه گفت ی کم قابل اعتماده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که ۲/۵ ۳ گرفت نه واقعانمیشد بگی تمیز و شیک

اینم همینه ب نسبت بقیه لباسام تمیز نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به نظر من خوب گفته ولی اگه قبولش نداری پارچتو حروم نکن ببر جایی که اعتماد داشته باشیمن پارچم ۶ تومن ...

ناین تو خونس دوخته برام تمیز نیس واقعا اول نپرسیدم چند

ناین تو خونس دوخته برام تمیز نیس واقعا اول نپرسیدم چند

کاش پارچه اتو پس بگیری نذاری خرابش کنه

پارسال مامان من همینجوری پارچه خودش و خواهرمو داد به یکی قشنگ تر زد دم عروسی مجبور شد لباس حاضری خرید

کاش پارچه اتو پس بگیری نذاری خرابش کنهپارسال مامان من همینجوری پارچه خودش و خواهرمو داد به یکی قشنگ ...

والا دوخته پسم داد االان وقت پول دادنمه ب نسبت تمیزی  انگار دو برام زیاده 

قیمت لباس مجلسی توافقی هست

و بستگی هم به مدل و پارچه و ... داره

دیگه خیاطتون قیمتش اینه دیگه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

قیمت لباس مجلسی توافقی هستو بستگی هم به مدل و پارچه و ... دارهدیگه خیاطتون قیمتش اینه دیگه

دوخته دیگه منج چون همیشه خیاط قبلم مفتکی میدوخت  دوختشم واقعا تیمز تره ب چشمم زیاد امد

دوخته دیگه منج چون همیشه خیاط قبلم مفتکی میدوخت دوختشم واقعا تیمز تره ب چشمم زیاد امد

پس همین پول رو بده بهش

چرا به همون خیاطی قبلیت ندادی ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

اوه چقدر بد دیگه نمیشه کاریش کرد مجبوری بدی

یه متر پارچه حریر دو تیکه کرد دورش دوخته اونم پ نصد فی. زد برام

پس همین پول رو بده بهشچرا به همون خیاطی قبلیت ندادی ؟

دوسال قبل دوتا لباس دوتا مانتو دادم یهویی گف من وفت ندارم ی مامتوت بدوزم پارچش میخای پس بیارم. میخای هم معلوم نیس تا چند ماه ویگه بدوزم منم بهم برخورد بعد لباسم تو پرو اندازم بود بعد پرو اخر نکردم وفتی شوهرم اورد حلفش تنگ بود انگار از فصد کاری گرد دیگه نبرم چ ن من نقدی. بهش پول مزد دوخت نمیدادم

دوسال قبل دوتا لباس دوتا مانتو دادم یهویی گف من وفت ندارم ی مامتوت بدوزم پارچش میخای پس بیارم. میخای ...

آها

کلا خیاط خوب پیدا کردن سخته، اگر از کار کسی راضی هستید هواشو باید داشته باشید

آهاکلا خیاط خوب پیدا کردن سخته، اگر از کار کسی راضی هستید هواشو باید داشته باشید

هم خیاط هم ارایشگر خیاط قبلترمم همسرش فوت شد دیگه خیاطی نمیکنه پدرش نیمذاره میگه کمر درد میشه