dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 عنوان دخترای دم بخت بیان 314 بازدید | 19 پست جایی دیدین پسره زن طلاق داده یا جدا شده و خانوادش گفتن مشکل از دختره بود فرار کنید😂😂 دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... 1404/01/12 | 15:09 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشهریوری۷۷۷ عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9000 من دلیلی نمیبینم دختر مجرد با مرد مطلقه مزدوج بشه اصلا . مگر در یه سری شرایط خاص
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 چرا؟ اکثر آقایون و خانواده هاشون مشکلات خودشونو میچسبونن دختر مردم، نه همه ولی حساس بشید! دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 چرا نوشتم دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 من دلیلی نمیبینم دختر مجرد با مرد مطلقه مزدوج بشه اصلا . مگر در یه سری شرایط خاص خب ممکنه توی نامزدی جدا بشن یا صیغه یا نشون یا پسره یه اکس چندین ساله قبلا داشته دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
حلواپز عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 6959 اکثر آقایون و خانواده هاشون مشکلات خودشونو میچسبونن دختر مردم، نه همه ولی حساس بشید! اتفاقا یه دوستی با آقایی آشنا شد برای ازدواجاول گفتن نامزد کرده و بهم زدنبعد تلفنی با آقاهه حرف زو گفت نه عقد کردیم بهم خوردقرار حضوری گفت ۳ سالم زندگی کردیم بعد جدا شدیمخانمم مشکل جنسی داشت
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 اتفاقا یه دوستی با آقایی آشنا شد برای ازدواجاول گفتن نامزد کرده و بهم زدنبعد تلفنی با آقاهه حرف زو گ ... آقایون مگه اینکه خیانت کنن زن رو ول کنن وگرنه اکثرا خودشون مشکل دارن و به بقیه نسبت میدن خانواده ها هم پشتشونن دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
خوبان۱۱۱ عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2621 اصلا اینطور نیست. دختر خاله من طلاق گرفت. چون با دوست پسرش بود و بخاطر اون طلاق کرد. پس شوهرش مقصر نبود
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14990 قطعا اینکارو میکنن ی موضوع طبیعیهاگه با هم خوب بودن ک جدا نمیشدنمثلا ی دختر خانوم جدا شه قراره از خوبیای طرفش بگه؟نه لابد یچیز بوده دیگه تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4134 اصلا اینطور نیست. دختر خاله من طلاق گرفت. چون با دوست پسرش بود و بخاطر اون طلاق کرد. پس شوهرش مقصر ن ... اصلا نفهمیدم چی گفتی دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
هلیا۲۷ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1804 اتفاقا یه دوستی با آقایی آشنا شد برای ازدواجاول گفتن نامزد کرده و بهم زدنبعد تلفنی با آقاهه حرف زو گ ... پشمامممیه کم بیشتر صحبت میکردن یه دوتا بچه ام رو میکرد مرده😐