2777
2789
عنوان

گزارش زدن

62 بازدید | 7 پست

الان تو ی تاپیکی بودم ی دختر خانم محترم در مورد رلش مشورت میخواست، چرا گزارشش زدین؟ خوب اینجا گفته نشه کجا گفته بشه؟ پیش خانواده؟ 

همه خانمیم و اینجاییم به همدیگه کمک کنیم.

و خیلی از کاربرا نظرهای خیلی خوبی هم دادن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رل ممنوعه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همین میگم اینجا اینجورین طرز تفکر جامعه برای این موضوع بدتره‌.مونوم تا کی قراره از این موضوع فرار کن ...

اتفاقا منم تو تاپیک بودم کلیم ریپلای گرفتم تا اومدم پیامارو بخونم دیدم تاپیک تعطیله

خب مثلا اینجا گزارش زدین تعطیل شد توی جامعه چیکار می کنین چرا مغز پوسیده شون درست بشو نیست خب پس این مسائل کجا گفته بشه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز