2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

81 بازدید | 9 پست

سلام. بچه ها یه پسری همش ابراز علاقه می کرد بهم. منم بهش علاقمند شدم. یعنی تو محل کار بود. البته ما رابطه خاصی نداشتیم. فقط گاهی زنگ می زد حالمو می پرسید. تا اینکه تازگیا بهم گفت دوست دختر گرفته. خیلی ناراحت شدم. ولی اون گفت چیزی بینمون نبوده. تو برام مثل دوست و همکاری. من همه رو دوست دارم و با همه خوب حرف می زنم. ولی نمی تونم باهات وارد رابطه شم چون فرق. داریم با هم و با اون بیشتر تفاهم دارم. اینقد ذهنم مشغوله که نگو. انگار دل شکسته ام. ولی اون درک نمیکنه. چی کار کنم؟ هی گریه ام می گیره. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا قطع رابطه کن

چجوری آخه. همش ذهنم درگیره. هی می خوام پیام بدم ولی نمی دم. می خوام بگم حالا باید چی کار کنم. چندروز پیش دیدمش. خوب بود. واسم چایی ریخت و حرف زد قشنگ 

چجوری آخه. همش ذهنم درگیره. هی می خوام پیام بدم ولی نمی دم. می خوام بگم حالا باید چی کار کنم. چندروز ...

شما به این شخص علاقه دارید ولی این شخص علاوه بر اینکه علاقه ای به شما نداره، روح و روان شما رو هم به بازی میگیره.

خب چه دلیلی داره که  همچین رابطه ای ادامه پیدا کنه؟

بی آب و تاب و توان،

شما به این شخص علاقه دارید ولی این شخص علاوه بر اینکه علاقه ای به شما نداره، روح و روان شما رو هم به ...

قرار نیست رابطه داشته باشیم. می گم یعنی چی کار کنم. گفت من با همه خوب حرف می زنم. اون به نظر خودش کار بدی نکرده. چون گفت ما اصلا حتی یک بارم نرفتیم بیرون. اینو راست می گه. 

شما به این شخص علاقه دارید ولی این شخص علاوه بر اینکه علاقه ای به شما نداره، روح و روان شما رو هم به ...

گفتم یعنی تو منو دوست نداشتی؟؟؟ گفت دوست دارم. ولی معنیش برای تو متفاوته. 

پرت و پلا گفته تنوع طلب و هولهمیخواد همزمان با چندین نفر رابطه داشته باشه

اگه اینجوریه پس چرا به من گفت که دوست دختر گرفتم؟؟؟ گفتم چرا تو چشای من زل می زنی می گی دوست دختر دارم. گفت چون شفاف سازی بشه