2821
2789
عنوان

سوال زنانگی

222 بازدید | 10 پست

از چه ویژگی های یک زن خوشتون میاد دورتون هستن کسی که ویژگی خوبی داشته باشه 

فقط کامل بگین تیپش چجوریه اخلاقش نظمش و رفتارش همکلامیش تا ببینیم چجوری بعضیا به دل بقیه میشینن و بقیه درس بگیرن سلیقه ها همه فرق داره یکی زن سنگین رنگین دوست داره یکی زن سرزنده و شاد 

مربی دف ام که پیشش میرفتم 

۴۵ سالشه انگار ۲۵ سالشه 

شااااد سرزنده تیپ و سروحالش به روز کت شلوار اکثرا شیک و خوشتیپ 

هروقت میبینیش دلت میخواد بشینی پیشش باهاش حرف بزنی از بس امید داره و روحیه میده

از آدمایی که تا بهت میرسن شروع میکنن نالیدن بیزارم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😄😍زنداییم خیلی دوسدارم همیشه لباسا برند و مارک و شیک ترین مدل تنش میکنه 

همیشه به پوست و اندامش میرسه. حتی داخل خونه موهاش درست شده اس 🥰 

همیشه یه عطر ملیح میزنه ک عاشقشم 😁 

کتاب زیاد میخونه و قشنگ صحبت میکنه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
آقایون به هیکل و اندام بیشتر توجه میکنن

ولی من فکر میکنم اول رفتار جذب میشن الان مثال یک زن اخمو عصبی از کنارشون رد بشه ولی برعکس یک زن با لبخند و سرزنده باشه 

کدومش جذب میشه 

مهم ترینشم تیپ زدنشون 

😄😍زنداییم خیلی دوسدارم همیشه لباسا برند و مارک و شیک ترین مدل تنش میکنه همیشه به پوست و اندامش میر ...

پس درس بگیر ازش اگر نمیتونی همشو یکجا انجام بدی یکی یکی انجام بده بزار برات عادت بشه مثلاً ساده ترینش همیشه یک عطر ملیح تو خونت باشه فس فس ازش بزن بشه بویه تنت

مربی دف ام که پیشش میرفتم ۴۵ سالشه انگار ۲۵ سالشه شااااد سرزنده تیپ و سروحالش به روز کت شلوار اکثرا ...

وقتی به اونایی که میرسی ناله میکنن تو اینو بدون نیاز دارن با یکی صحبت کنن ولی به قول تو باید یکی باشه روحیه بده تو بشو همون روحیه دهنده تا آدمای زیدی جذبت بشن 

وقتی به اونایی که میرسی ناله میکنن تو اینو بدون نیاز دارن با یکی صحبت کنن ولی به قول تو باید یکی باش ...

بدبختی مااینه تامارو میبینن ناله هاشونو شروع میکنند که بگن ما نداریم و بدبختیم که یه موقع ما چشمشون نزنیم طرز فکر اونایی البته 

آدم می‌ره یه جایی بایکی میاد خونشون که دلش واشه نه که بشینه چی ناله گوش بده 

هرکس راس خودش بدبختی داره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

پس درس بگیر ازش اگر نمیتونی همشو یکجا انجام بدی یکی یکی انجام بده بزار برات عادت بشه مثلاً ساده ترین ...

اتفاقا خودم  همینجوری هستم از بچه گی یاد گرفتم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️