امروز خلط خونی بود ، تو نت نوشته بود سرطان مقعد و و رکتوم و ... کلی بیماری دیگه
یبوست و بواسیر هم نوشته بود که من جفتشو دارم ، خیلی خطرناکه؟ کسی وضعیت منو داشته رفاید دکتر چیشد
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم
اگه به سرطان بود ی ملت باید سرطان میداشتن از بس گوگل به همه میگه سرطان🤣🤣🤣🤣🤣
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من نداشتم ولی میدونم که خیلی خطرناکه حتما برو دکتر
نمیتونم برم 😭😭😭😭😭😭
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم
اگه به سرطان بود ی ملت باید سرطان میداشتن از بس گوگل به همه میگه سرطان🤣🤣🤣🤣🤣
وای توروخدا دارم از نگرانی میمیرم چند نفر گفته بودن بعد از مدتی خلط خونی دیدن سرطان بوده
روغن زیتون بخور غذاهای ملایم مثل سوپ و استراحت ایستاده نباش ..و استرس رو کم کن کم کم خوب میشه منم دا ...
یعنی از استرسه؟ استرسم به شدت بالاست بیماری پوستی خود ایمنی گرفتم (اگزما) خیلی تحت فشارم