2777
2789

میریم باغمون

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیجا... مثل همیشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

حداقل تو حیاط ما سال قبل اینکارو کردیم

یکی ازعزیزانم فوت کرده.... دل خوشی  ندارم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱