2777
2789
و منی که از مرداد یازدهم خوندم تشریحی......و دوازدهم میخواستم ۳ تا درس ترمیم بزنم باید همه رو بدم

واقعا دیوونه کردن بچه ها رو شب عید گفتن یازدهم هس بعضیا این تایم کلی وقت گذاشتن رفتن یازدهم خوندن دوباره میگن نیست و....

هیی خدا 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

این چه وضعیه؟.... بخدا هیچ جای دنیا مثل اینجا نیست😑

ظاهرا دعواشون شده باهم😂😂😂

این میگه ن فلان کنیم اون میگه نههههه فلان بهتره

بعد یهو یکی این وسط میخاد اشتی بده میگه اصن نه ب حرف تو نه به حرف تو

بیاین اصن کنکورو کنیم سالی ی بار 

بعد همه سوت بلبلی و کف و جیغ

یدفعه یکی اونجا حرصش میگیره میاد میگه جمع کنید بابااااا

پشت کنکوریام باید یازدهم بدن

بعد بقیه خیلی بهشون برمیخوره دیگه

و چون انقددد بهشون برخورده

پامیشن میگن این چرا اینجوری کرد؟ وای باید به ما جواب بدهد! این ننگ را به کجا بریم

و تاریخ تایین میکنن که این جواب بده

حالا اونم قهره دیگه...معلوم نیست جواب بدهد یا ندهد

نمیدونم شاید مام باید وایسیم تا مشکلات اینا حل شه😂

منم خل شدم همینطور ک ملاحظه کردید😂

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپش قلب پیدا کردم این یه ساله رفتم بیمارستان فشارم ۱۶ رو ۷ بوده نوار قلب و آزمایش و هزار تا کوفت.... ...

دقیقا 

طویله نظم داره و می دونه داره توش چه اتفاقی می افته ولی کنکور و آموزش و پرورش

واقعا دیوونه کردن بچه ها رو شب عید گفتن یازدهم هس بعضیا این تایم کلی وقت گذاشتن رفتن یازدهم خوندن دو ...

اگه سنم کم بود این ۳ ماه رو نفس میکشیدم اینا دعواشونو بکنن بعد بخونم واسه سال دیگه...نمیتونم بیشتر بمونم پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم بابام نزاشت بزنم شهرای دیگه گفت یه سال خودن بهتر از ۷ سال شهر دیگس...بخون...الان دلم‌میخواد بفرستمش بره امتحان بده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

🔴 لغو مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها

🔹در جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو، الزام پشت کنکوری‌ها به ارائه سوابق تحصیلی پایه یازدهم لغو شد.

📚 @hamclasix 📚

🔴 سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس، اعلام کرد که شورای سنجش با پیشنهادات زیر موافقت کرده است:  

۱- تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم برای همه داوطلبان کنکور ۱۴۰۴

۲- عدم عطف به ماسبق شدن نمرات یازدهم برای فارغ‌التحصیلان ۱۴۰۳ و سال‌های قبل 

۳- کاهش تعداد دروس مؤثر پایه یازدهم در صورت عدم پذیرش پیشنهاد عطف به ماسبق نشدن 

📚 @hamclasix 📚

🔴 تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم لغو نمی‌شود؟

🔹سوزنچی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی: لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم مصوب نمی‌شود. مصوبات شورا در زمینه تأثیر قطعی پایه یازدهم تا اطلاع ثانوی، حداقل ۶ ماه غیرقابل تغییر است.

📚 @hamclasix 📚

اگه سنم کم بود این ۳ ماه رو نفس میکشیدم اینا دعواشونو بکنن بعد بخونم واسه سال دیگه...نمیتونم بیشتر ب ...

انشاءالله امسال شهر موردنظرت قیول شی و نتیجه زحماتت رو ببینی

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ظاهرا دعواشون شده باهم😂😂😂این میگه ن فلان کنیم اون میگه نههههه فلان بهترهبعد یهو یکی این وسط میخاد ...

خلن اینا

🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡