2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

138 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها یه پسری همش ابراز علاقه می کرد بهم. منم بهش علاقمند شدم. یعنی تو محل کار بود. البته ما رابطه خاصی نداشتیم. فقط گاهی زنگ می زد حالمو می پرسید. تا اینکه تازگیا بهم گفت دوست دختر گرفته. خیلی ناراحت شدم. ولی اون گفت چیزی بینمون نبوده. تو برام مثل دوست و همکاری. من همه رو دوست دارم و با همه خوب حرف می زنم. ولی نمی تونم باهات وارد رابطه شم چون فرق. داریم با هم و با اون بیشتر تفاهم دارم اینقد ذهنم مشغوله که نگو. انگار دل شکسته ام. ولی اون درک نمیکنه. چی کار کنم؟ هی گریه ام می گیره. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ر.ی.د.م رو این حور‌پسرا..

بهتر عزیزم که خودشو نشون داد، ازین ببعد گاردتو‌سفت تر بگیر‌ و‌به هر بی سر‌و‌پایی علاقه‌مند نشو تا جدی نشده..‌

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

.یجوری امیدوارت کرده بود ...توهم بهش فکر نکن چیزی نبودی عزیز

نمی تونم. هی چکش می کنم. گفت به هم زنگ می زنیم. جواب همو می دیم. ولی به عنوان همکار و دوست. دلم تنگ میشه واسش. وقتی می بینمش نمی دونم چه کنم. نه می تونم بداخلاق باشم باهاش و نه مثل قبل بخندم 

خب واقعا رابطه‌ای بینتون نبوده ولی بهش میگفتی اگه اینجوریه ابراز علاقه کردنت دیگه چی بود؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نمی تونم. هی چکش می کنم. گفت به هم زنگ می زنیم. جواب همو می دیم. ولی به عنوان همکار و دوست. دلم تنگ ...

این‌جوری به نظرم ادامه‌ی ارتباطتون به تو ضربه میزنه. بهتره صرفا به صورت اجباری و به عنوان همکار با هم ارتباط داشته باشید

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نمی تونم. هی چکش می کنم. گفت به هم زنگ می زنیم. جواب همو می دیم. ولی به عنوان همکار و دوست. دلم تنگ ...

اگر حوابشو‌بدی و‌مثل‌سابق باشی ،خیلی بی غیرتی..  

یعنی چی‌من‌همه رو دوست دارم... یعنی با همه دخترا لاس میزنه به اسم دوست معمولی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب واقعا رابطه‌ای بینتون نبوده ولی بهش میگفتی اگه اینجوریه ابراز علاقه کردنت دیگه چی بود؟

چون خودش هی ابراز احساسات می کرد. معلومه که وقتی یکی مخ آدمو به کار می گیره منم درگیر میشم یکی یک سال بگه دوستت دارم. دلم تنگ میشه واست و.... آخرشم گفت من با همه خوبم. تو بی جنبه ای که فکر کردی چیزیه. 

چون خودش هی ابراز احساسات می کرد. معلومه که وقتی یکی مخ آدمو به کار می گیره منم درگیر میشم یکی یک سا ...

خب می‌گفتی من نمی‌دونستم هر موجود زنده‌ای جلوت دربیاد، دوست‌ دارم به نافش می‌بندی. الانم دیگه فراموشش کن. احساست احتمالا فقط وابستگیه

اگر حوابشو‌بدی و‌مثل‌سابق باشی ،خیلی بی غیرتی.. یعنی چی‌من‌همه رو دوست دارم... یعنی با همه دخترا لا ...

بی غیرت نیستم. ولی دلم واسش تنگ میشه. همین دیشب خواستم پیام بدم ولی جلوی خودمو گرفتم 

بی غیرت نیستم. ولی دلم واسش تنگ میشه. همین دیشب خواستم پیام بدم ولی جلوی خودمو گرفتم

نمی‌دونم دلتنگی‌ چرا...وقتی یکی با احساسات بازی کنه آخرش بره با کس دیگه، احساسی جز نفرت‌نباید بمونه.. دلتنگی چیه این وسط.. باید دلت برای اون زمان و احساسی که خرجش کردی بسوزه نه که دوباره دلتنگ‌بشی

نمی‌دونم دلتنگی‌ چرا...وقتی یکی با احساسات بازی کنه آخرش بره با کس دیگه، احساسی جز نفرت‌نباید بمونه. ...

نمی دونم. خودش روز بعدش که اومد حرف زد باهام قشنگ. حتی چایی ریخت برام.