2777
2789
عنوان

مردای خننننگ

231 بازدید | 8 پست

وقتی دلگیری اما قهر نیستی واقعا نمیفهمن؟ یا بلد نیستن و‌نمیخوان به روی خودشون بیارن؟ 

بعد ادم هی میمونه تا کی باید نه گرم باشه نه سرد. یه شیوه ای که جواب داده براتون بگید 

چرا فکر میکنید مردا علم و غیب دارن ؟ 

خو نسبت به شخصیتش  

در مورد موضوع صحبت کن 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چرا فکر میکنید مردا علم و غیب دارن ؟ خو نسبت به شخصیتش در مورد موضوع صحبت کن

گفتم بهش همون موقع. یه دلیل منطقی اورد که نباید ناراحت باشم بعد به بهانه های مختلف سعی کرد سر حرفو باز کنه ولی نمیاد صاف بپرسه عزیزم ناراحتی هنوز؟ منم بشینم حرفامو بزنم

وقتی اون هیچی نپرسه من بیام دوباره حرف بزنم میشه حالت غر دوباره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بهش همون موقع. یه دلیل منطقی اورد که نباید ناراحت باشم بعد به بهانه های مختلف سعی کرد سر حرفو ب ...

سعی کن بعضی از کلیپ ها یا فایل های رو پیدا کنی و برای بفرستی که متوجه بشه خانوما گاهی اوقات نیاز ندارن به این که منطقی باهاشون صحبت بشه و .... 

همین که بیاد در موردش موضوع صحبت کنه و محبت کنه حل میشه 

فکر می‌کنه حتما باید باید ریز به ریز جزییات رو بریزه وسط و منطقی حرف بزنه تو هر بحث و موضوعی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

متاسفانه پیدا نمیکنم اینجور کلیپ هایی

این که خودت نباید بگی سر اینه که فکر می‌کنه حرفت درست نیست و بخاطر خودت میگی

دوم این که تو بگی دیگه فایده نداره🤦‍♂️