2821
2789
عنوان

مهاجرت

390 بازدید | 8 پست

دنبال شرکتایی هستم ک اول میبرن بعد تو کشور مقصد  هزینشونو میگیرن... الان این وی پی گت میگه میبره بعد پول میگیره حتی اگ کاری اقدام کنی میتونی طی دوسال هزینه مهاجرتتو با ده درصد سود ک میکشن رو هزینه اولیه. بدی... 

خودتو دوست داشته باش💚

خطرناکه🫠💔

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سایت vp get با عنوان موسسه مهاجرتی خودش رو معرفی می کنه. با این تبلیغ که ما تا وقتی به کشور مقصد نبردیم پولی دریافت نمی کنیم. بعد از گرفتن اطلاعات می گن که باید مدارک رو بدین به المانی ترجمه بشه و دو تا سایت جعلی دیگه معرفی می کنن. نکته این هست که می گه یا بده مترجم های رسمی که حتما مهرتایید دادگستری و وزارت خارجه داشه باشه و پست کن به دفتر ما تو المان یا بده یکی از این دو تاسایتی که معرفی کردن. اگه بدی یکی از این دو تا سایت احتیاجی به تاییده نداره. از مدارکی که خواستن یکیش رزومه هست که کاملا شخصی هست و مشخص هست تاییده وزارت خارجه یا دادگستری لازم نداره. تو اون دو تا سایت ترجمه هم یه پکیج گذاشتن 5 عدد ترجمه (دقیقا همون تعدادی که قبلا اعلام کردن بدیم ترجمه) با تخفیف 138 یورو.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز