خیلی طولانی میشه از اولش تعریف کنم دل خودمم نمیاد بنویسم چی بسرم اومده و چقدر تحقیر شدم.لطفا سرزنشم نکنید من خیلی عزت نفس دارم ولی اختیاری از خودم ندارم.بابام حمایتم نمیکنه خیلی شهرمون کوچیکه.شوهرم تو کتک زدن شورشو درآورده از طلاق میترسم ولی دیگه این رفتاراشو هم نمیتونم تحمل کنم.دوتا دختر کوچیک دارم.خدا بابامو نبخشه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تصمیم دارم شوهرمو تحت فشار بزارم ترک کرد که کرد.اگه نکرد مجبورم جدا بشم.جونیمو که فداش کردم اینقدر کتک و ضربه ب سرم خوردم که مثل احمقا شدم انگار آلزایمر گرفتم.ولش کن بابا شوهر نخواستم
خانوادش هم تشویقش نمیکنن برا ترک.میگن تریاک که بد نیست فقط مورفینه.هرچی میگم الان کلی چیزای دیگه قاطی میکنن قرص و شیشه قاطی تریاکا میکنن که این اخلاق و رفتاراش اینجوریه
این چه بدبختیه ما داریم درکت میکنم اسی.شوهر من یاخابه یا تریاک میکشه دوسه ساعت گاهیم بیشتر.یا رفته دنبال ولگردی هر چیم غذا میخوره سیر نمیشه همش میناله از گشنگی و با من دعوا داره سر شکمش