2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

98 بازدید | 9 پست

خسته شدم تو ازدواج خیلی اذیت شدم با وجود اینکه خیلی سرتر بودم از شوهرم و‌ خانوادش پدر مادرم خیلی خیلی کمک حال ما بودن هرچی ک فکرشو کنید همیشه باعث شدن تو زندگی احساس کمبود نکنیم شوهرم میفهمه ولی مادرش خیلی اتیشم میزنه خیلی خیلی اذیت میکنه با رفتاراش نمیتونم دیگ تحمل کنم باید برم گاهی اوقات باید خودتو از بعضی آدما بگیری تا بفهمن کیو از دست دادن تو تاپیکای قبلم هس ک چقد بی انصافی دیدم و چ شبایی ک با چشم گریون خوابیدم و ضجه زدم مامانم هرکاری کرده این خانم چشم سفید بی ارزشش میکنه امشب ی مهمون داشتیم ۴ساله ازدواج کرده همیشه مادرشوهرش از عروسه و خانوادش تعریف میکنه همین ی تعریف معمولی و نرمال امشب گفت پدرمادرم مستاجرن و خیلی سخته مستاجری داشت پدرمادرشو میگفت

وقتی رفتن ی غمی تو دلم نشست ک شوهرش خیلی از خودش سرتره از قیافه و وضع مالی معمولی داره یعنی از پدر مادر دختره وضعش بهتره و دختره خیلی راضیه و بازم مادرشوهرش تعریفشونو میکنه ولی مال من خیلی دلمو شکسته خیلی عذابم داده دوستان تا جای من نباشید نمیفهمید چی میگم من از همه چی سر بودم فقط تنها چیزی ک باعث شد انتخابشون گفتم آدمای خوبین و ….ولی رکب خوردم نبودن اصلا نبودن ب هیچ وجه تموم این سالها رنج کشیدم هیچوقت راحت نخوابیدم میدونید چیه گاهی اگر هزارتا رفتار بد باهات کنن شاید خیلی اذیت نشی ولی ی رفتاری ک بسوزونتت اندازه هزارتا رفتار بد بستته واقعا خستم

امروز زنداداشم نشسته به من میگه موقع ازدواج برو مشاور حتما طرفتوخوب بشناس خانوادشو ببین اصلا بهت میخوره خانوادش...

بنظرتون درسته مقابل من اینو میگه

میخواد غیرمستقیم بگه که من به شمانمیخورمو فلان؟

امروز زنداداشم نشسته به من میگه موقع ازدواج برو مشاور حتما طرفتوخوب بشناس خانوادشو ببین اصلا بهت میخ ...

نمیدونم من نه شمارو میشناسم نه اونو ک بگم کدوم درست میگه یا نه منظورش چیه ولی همونجا میگفتی منظورت چیه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز زنداداشم نشسته به من میگه موقع ازدواج برو مشاور حتما طرفتوخوب بشناس خانوادشو ببین اصلا بهت میخ ...

منم خیلی وقتا خواستم بگم از این حرفا ولی روم نشده من ک خیلی بدبختم چون خیلی سرتر بودم ولی شکست خوردم 

منم خیلی وقتا خواستم بگم از این حرفا ولی روم نشده من ک خیلی بدبختم چون خیلی سرتر بودم ولی شکست خوردم

😂🤦‍♀️اخه مسئله اینه خانوادش حتی نزاشتن داداشم نامزد بمونه اومدن خونمون گفتن باید سریع ازدواج کنن

داداش من پسربود واون مطلقه....

اختلافات بینشون زیاد بود

ولی بنظرم آدم قبل حرفاش باید فکرکنه واقعا

😂🤦‍♀️اخه مسئله اینه خانوادش حتی نزاشتن داداشم نامزد بمونه اومدن خونمون گفتن باید سریع ازدواج کنندا ...

چقد پس پرروعه حق مادرشوهر من همچین دختراییه الهی یکی همینجوری گیرش بیاد ب حق علی 

چقد پس پرروعه حق مادرشوهر من همچین دختراییه الهی یکی همینجوری گیرش بیاد ب حق علی

همین ادمو حرص میده 

من چیزی نگفتم بهش چون اصلا حوصله بحثو کل کل ندارم

خیلی وقته دیگه باهیشکی واردبحث نمیشم