2777
2789
عنوان

دخترم یکسالشه

144 بازدید | 15 پست

شیرم کمه . میشه گاهی بهش شیر ماجان بدم؟؟ ضرر نداره؟ 

شب ها تا صبح ۴ یا ۵بار با گریه بیدار میشه . گرسنه است بنظرتون؟؟ غذاشم البته کمه ‌ بدغذاست.نمیدونم دلیل گریه هاش چیه .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بادکترش مشورت کن .شیرماجان الان زیادخوب نیست 

خیلیاگفتن خراب بوده وکپک داشته ولی چون بسته بندیه معلوم نمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزا غذای کمکی بده۴_۵بار بیدارشدنم طبیعیه سعی کن قبل خواب شکمش خیلی پر باشه حسااااابی بازی کرده باشه ...

نه دل درد نداره انگار.فقط بیدار میشه کمی شیر میخوره باز میخوابه

من از ۱۵ ماهگی شیر پاستوریزه دادم

پودر چهار مغز واسش درست کن کم‌ کم که مونده م نشه

با بیسکویت مادر و شیر قبل خواب بهش بده

بعد بیدار که شد بده شوهرت بخوابونش بغل تو نیاد هوس شیر کنه

یه کم آب بده

یواش یواش عادت کنه شب ها بخوابه دیگه شیر نخواد

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

خب وقتی نصف شب بلند میشه یعنی یا گرسنشه یا روده هاش نفخ اذیت می‌کنه یا رفلاکس داره که اسید برمیگرده و اذیتش می‌کنه ، شیرت ضعیفه بهتره غذای کمکی داروخونه بگیری ، خیلی مقویه طعم موزیش یا تکه های خرماش هم مقویه هم بچه ها دوستش دارند ، اروغشم حتما بگیر ، دکتر هم حتما ببرش معاینش کنه ، حتما بگو ازش تست رفلاکس اسید هم بگیره بچه گناه داره ، زبون ندارن بگه چش شده...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
نه دل درد نداره انگار.فقط بیدار میشه کمی شیر میخوره باز میخوابه

بیدار شدنش اشکالی نداره الگوی خواب بچه ها باهم‌فرق میکنه 

هردفعه بیدارشدهم شیرنده یکم‌بغلش کن پشتشو ماساژ بده لالایی بخون بزار بخوابه

شیر شبش رو باید قطع کنی کم کم

عزیزم دختر منم یکسالشه همینجوریه دکترش گفت طبیعی هستش گرسنه میشه یااینکه عادت کرده چیزی مک بزنه بخوابه بهم گفت گاهی آب بده بهش گاهی نصف لیوان شیر پاستوریزه گفت غذاام خیلی اذیتش نکن هرچی هرچقدر میل داشت بده من دخترم خسته باشه می‌خوابه ولی یکم خونه گرم بشه تا صبح ده بار بیدار مبشه شیر میخواد بهونه میگیره گاهی ام که غذاهای نفاخ داریم مثل لوبیا عدس خیلی بیدار میشه منم بهش ۵ سی سی گرایپ واتر میدم میخوره راحت می‌خوابه 

عزیزم دختر منم یکسالشه همینجوریه دکترش گفت طبیعی هستش گرسنه میشه یااینکه عادت کرده چیزی مک بزنه بخوا ...

عع احتمالا پس از گرماست.چندروزی گرم شده خونمون. ممنون بابت راهنماییت بدردم خورد.