2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوزش ادرار دارم

پدرم در اومد همش توالتم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خانوادگی جغد تشریف داریم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

از مهمونی اومدیم نشستم فرندز رو یه قسمت دیدم از بس خوب بود ۲ تا قسمت دیگه هم دیدم 

اینقدر خندیدم خواب از سرم پرید. بعدم شوینده صورتمو ردم و شستم دیگه کامل پرید

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

با اجازه اسی بیاین کنکوریا و پشت کنکوریا بیاین تاپیک اخرم به تمامی سوالات شما درباره کنکور پاسخ میدم تا جایی که بشه همشو امشب جواب میدم نشد دم اذان صبح یا خود صبح بقیشو جواب میدم(اسی دلیل منم کمک به کنکوریاست)

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر