2777
2789
عنوان

رمز دوم کارت

64 بازدید | 13 پست

میشه لطفا یه برنامه معرفی کنین برای انتقال و گرفتن شارژ

و اینکه هنوز به سن قانونی نرسیدم برای اینکه شماره به نام خودم باشه ولی کارت ملی گرفتم

میشه یه برنامه ای بگین که نیاز نباشه شماره به نام خودم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه باید شماره به اسم خودت باشه 

من برای دخترم حساب باز کردم یه سیم کارت به اسم خودم گرفتم همونو دادم دخترم 

دخترم کارت به کارت اینا که نمی کنه فقط شارژ و بسته می خره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اپ

من آپ استفاده می کنم باید شماره به اسم خودت باشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نه عزیز واسه منکه اینطور نیس ۱۸سالم نشده و سینما به نام مامنمه ولی همه کار میکنم باهاش

خب برای اینکه حساب بانکی رو مادرت برات باز کرده 

منم برای دخترم همین کارو کردم خودم حساب باز کردم سیم کارتی که به اسم خودمه دادم دخترم 

حساب بانکی به نام خودمه

بله متوجه هستم چون 18 سال نشدید قطعا پدر یا مادر براتون حساب باز می کنن ولی کارت بانکی به اسم خودتون صادر میشه اگه با شماره سیم کارتی که به اسم کسی که حساب براتون باز کرده باشه می تونید با برنامه آپ کارهای بانکی کنید 

من بانک ملی برای دخترم حساب باز کردم ولی کارت به اسم خودشه سیم کارت به اسم منه کارهای بانکی راحت میشه انجام داد