2777
2789
عنوان

قبلش فکر کنید

83 بازدید | 10 پست

بابا یکم چشاتونو وا کنید ک دارید با کی ازدواج میکنید یکم سبک سنگین کنید پیش چارتا مشاور برید تا طرفو کامل نشناختید بچه نیارید هی همه تاپیک میزنن شوهرم اله بله چیکار کنم؟بچه دارم نمیتونم طلاق بگیرم 

هیچ کاری نمیتونی بکنی الان اونموقه ک باید خواب بودی 

اره نی نی سایت مث قبلا نیس خیلی عوض شده کلش شده خیانت و گله 

(کاربر قدیمیم) 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه وقتی رفتیم کلاس مشاوره قبل ازدواج ، ده تا زوج بودیم ، مشاور میگفت که زن ذلیل بودن هیچ عیبی نیست و اتفاقا باید زن ذلیل باشید که زندگیتون خوب باشه 😂 ، بعد از همه اقایون پرسید شما زن ذلیل هستی همه از روی غرور و مرد سالاری گفتن نه فقط شوهر من گفت اره هستم😂 . خداروشکر خیلی راضیم ازش

پرستش مختص خداست

عزیزم منظورم نهایت احترام و توجه هست ، خیلی از اقایون از ترس همین کلمه زن ذلیل تو جمع ها یا کنار کسای دیگه رفتارشون با همسرشون عوض میشه، احترام نمیذارن و غیره . در صورتی که لگر این کلمه رو تو فرهنگ غلط ایرانی بد ندونن و یا براشون مهم نباشه در همه حال و همه جا احترام همسرشون رو دارن