2777
2789
عنوان

قرص آهن خوب

115 بازدید | 14 پست

من ازمایش فریفیتینم ۱۱ بود بین ۱۰ تا باید باشه من کم بودم قرص آهن گاین هم میخورم ولی حس میکنم تاثیری نداره انگار بدنم بعد یه مدت بهش عادت کرده و تاثیری روش نمیزاره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میگیری خارجی بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ففول خوبه من تو پریود میخورم درد بدنم میوفته واسه منم ۱۲ بود کمه دیگه باید ۱۰تا ۱۰۰ باشه

میشه تو پریودم قرص آهن خورد؟

ببین من ففول میخورم ففول هم دوزهای مختلف داره 

دئودنال دوزش بالاتر هست 

دکتر به من گفت ماه اول دو تا بخور 

بعد از ماه های بعد بکن یکی 

یه پزشک دیگه گفت که از ماه سوم دئودنال رو نخور و ففول ساده بخور 

حالا من میخوام ده روز دئودنال بخورم بیست روز ساده چون تا چهار ماه باید ادامه بدم 

من حالم خیلی بد شده بود سر فقر اهن

ففول بخر عالیه. و اینکه حتما در حالت ناشتا مصرف بشه، اگه همراه آب پرتقال یا آبی که توش چند قطره آبلیمو ریخته شده مصرف بشه ویتامین سی باعث جذب بهتر میشه. کلا مصرف فیبر قبل و بعد قرص آهن جذبش رو کم میکنه برای همین میگیم ناشتا باشی و ۱ ساعت بعدشم ترجیحا چیزی نخوری

ببین من ففول میخورم ففول هم دوزهای مختلف داره دئودنال دوزش بالاتر هست دکتر به من گفت ماه اول دو تا ب ...

دقیقا باید چند ماه بخوریم بعد ازمایش بدیم؟

حالا قرص آهن گزینه هم قویه واقعا اما انگار خستگیمو کمتر نمیکنه تاثیری نداره

دقیقا باید چند ماه بخوریم بعد ازمایش بدیم؟حالا قرص آهن گزینه هم قویه واقعا اما انگار خستگیمو کمتر نم ...

حداقل چهارماه باید بخوری

من پزشک زنان فقط بهم دارو رو داد

چون ازمایش رو پزشک عمومی داده و بود نگران بود نکنه که یه وقت بدخیمی چیزی باشه گفت یه ماه دیگه حالتو بهم خبر بده و خبر دادم و گفتم حالم خیلی بهتر شده اهن رو خوردم گفت پس شش ماه دیگه که بشه شهریور باهام ویزیت شو که بررسی کنیم ببینیم چطور شده ولی گفت دئودنال رو دیگه زیاد نخور و اهن عادی بخور 

یه بارم هجده سالم بود هموگلوبینم نه بود اونم دکتر سه ماه دارو داد ماه اول روزی سه تا قرص ماه دوم دو تا قرص ماه سوم یه قرص و خوب شدم