2777
2789
عنوان

بعضی دلتنگیا🥲

142 بازدید | 16 پست

هیچوقت فراموش نمیشه انگار هر وقت یادت میاد

دقیقن درد روز اولو داری همیشه یه کمبودی داری هر چقدرم به روت نیاری هرچقدرم بگذره فقط از یاد بقیه میره تو هم مجبور میشی طوری نشون بدی که خوبی گذشت 

اما فقط خودت میدونی چی میکشی یه چیزی میشه گریه میکنی یکم ولی ادامه میدی در واقع یه بهونه پیدا کردی که یکم گریه کنی برای دردت شاید من زیادی دل نازکم بهرحال مادرم بود:)

دلم جوریه که حتا آدمای که ازم متنفرن هم دوست دارم نمیتونم بد باشم کینه داشته باشم میبخشم حتا اگه بدترین کار دنیا هم با من کرده باشن من خیلی وقته بچه نیستم ولی تا میگم ۱۴ سالمه وایی بچه ای هنوز🥲💔

میدونی بچه بودن آرزومه مادرم نیست که تا سرم درد کنه بیوفتم رو پاهاش سرمو ناز کنه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم ۱۴ ساله هستیمن جای مادرت دختر گلممنم مادر نشدم کاشکی تو دختر من بودی

خدا بزرگه منم خدا به پدر و مادرم بعد سال ها داد 

با کلی دعا و ثنا امیدتو از دست نده خدا بزرگه

این روزها می گذره یه روز میرسه خودت میشی یه مامان مهربون که عاشق بچه هاشه

شاید فکر کنی سخت میگذره ولی تو قوی تر از اون چیزی که فکرشو می کنی  هستی دنیا باید به ساز تو برقصه این دنیا اونقدر پستی و بلندی داره تو از پس همشون سربلند بیرون میای فقط کافیه دستت رو بزاری رو زانوهای خودت بلند شی 

اینا نه شعاره نه دلداری این حرفها رو منی دارم بهت میگم که تو ۶ سالگی مادرشو از دست داده و حالا خودش مادر یه دختر و یه پسر شیطونه ❤️❤️

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مادرت چندسالش بود چرا فوت شدهالان پیش کی هستی

سنشو یادم نیست  ۵ سال پیش فوت شد 

مادرم سرطان داشت سال ها داشت باهاش مبارزه می‌کرد که یه مدت خوب شد انگار زده بود سرطان به ریه اش که حالش بد شد یک‌هفته تو بیمارستان بستری بود اون زمان کرونا بود هنوز به همه چیز مشکوک بودن بردنش تو بخس کرونایی ها بدتر شد احتمالن نداشته گرفته اونجا که دیگه💔

یعنی چی پیش کی هستم 😐 خوب احیانا باید پیش پدرم باشم

این روزها می گذره یه روز میرسه خودت میشی یه مامان مهربون که عاشق بچه هاشهشاید فکر کنی سخت میگذره ولی ...

خدا مادرتونو رحمت کنه 

منم ۱۱ سالم بود از دستش دادم ۲ هفته مونده به عید ۱۴۰۱💔🥲

میدونی مادرمم وقتی کمتر ۶ سالش بود مادرشو از دست داده بود اکثر مواقع به یاد مامانش گریه میکرد البته مامانشو یادش نمیومد به یاد روزای که سختی کشیده بود

سنشو یادم نیست ۵ سال پیش فوت شد مادرم سرطان داشت سال ها داشت باهاش مبارزه می‌کرد که یه مدت خوب شد ا ...

گفتم نکنه نامادری داری اذیت هستی

من مادرم خودم تو بچگی مادرش فوت میکنه نامادری داشته کلا حس خوبی روی نامادری ندارم

تو چطوری نمی دونی مادرت متولد چه سالی هست مگه سر مزار مادرت نمیری سن تولد میزنن روی سنگ قبرشون

البته خدا رحمت کنه مادرتون را

درخواست دوستی ممنوع

گفتم نکنه نامادری داری اذیت هستیمن مادرم خودم تو بچگی مادرش فوت میکنه نامادری داشته کلا حس خوبی روی ...

مادرم اون زمان قدیم شناسنامه همینطوری میگرفتن تعداد خواهر برادرای مامانمم زیاده یکیشون فوت میکنه شناسنامه همون میدن مامانم که از اون‌کوچیک تر بوده

منم پدرم بخاطر اینکه نامادری دوست ندارم کاری نمیکنه 

یکبار با یک نفر در تماس بود که مخالف شدید منو دید دست کشید 

خدا مادرتونو رحمت کنه منم ۱۱ سالم بود از دستش دادم ۲ هفته مونده به عید ۱۴۰۱💔🥲میدونی مادرمم وقتی کم ...

خدا مادر نازنین شمارو هم رحمت کنه براشون فاتحه میفرستم 

ان شاء الله خدا به دلت آرامش بده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مادرم اون زمان قدیم شناسنامه همینطوری میگرفتن تعداد خواهر برادرای مامانمم زیاده یکیشون فوت میکنه شنا ...

منم الان ۴۴ ساله هستم هنوز قسمت نشده ازدواج کنم نمی دونم چی میشه ولی همه بچه ها را دوست دارم

درخواست دوستی ممنوع

منم الان ۴۴ ساله هستم هنوز قسمت نشده ازدواج کنم نمی دونم چی میشه ولی همه بچه ها را دوست دارم

دنیا دو روزه سخت نگیر 

فوقش اینه میره یه بچه بی سرپرست به سرپرستی میگیری هم خدا خوشنود میشه هم خودت مادر میشی غصه نخور

دنیا دو روزه سخت نگیر فوقش اینه میره یه بچه بی سرپرست به سرپرستی میگیری هم خدا خوشنود میشه هم خودت م ...

سخت نمی گیرم

عادت کردم فعلا از خدا میخوام شفام بده هم جسم و روح من را

من هنوز تو بچگی خودم موندم دردهای که کشیدم ۳۰سال ازت بزرگترم ولی حس میکنم چقدر زود گذشت انگار همه دردهای که کشیدم فقط بک خواب بوده باورم نمیشه زود میگذره عمر ما ادم ها کوتاهه

درخواست دوستی ممنوع