2777
2789
عنوان

کمک دارم میمیرم🤒

162 بازدید | 15 پست

چطور یادم بره پوچی و بی هدفی دنیا رو پس پاسخ سوالام کجاست ،از هرکسی می پرسی هدف چیه هیچکدوم نمیدونن چرا فقط غرق در دنیا ان و خواسته های دنیایی شون همه پوچ مثه یه مشت جسم بی روح ،بدنیا میان که کار کنن که صاحب اموال بشن و بچه و بعدم پوچ بمیرن ،پس زندگی یعنی چی اینکه همش مرگه ،هدفت چی بود خدا ؟

منم به این نتیجه رسیدم آخر این دنیا هیچی نیست

فقط باید زندگی کرد و از زندگی لذت برد و سعی کرد تا جای ممکن موفق شد

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

و نفهمیدم چرا فکر می‌کنید اهداف دنیایی بی ارزشن؟!!!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

قرآن بخون عزیزم و اگه برات سنگینه نهج البلاغه رو بخون خیلی متنش روون و فوق العاده است

من هم قرآن رو خوندم، هم روآیات زیادی از نهج البلاغه

هیچ کدوم کمکی به زندگیم نکردن که هیچ، منو از دین و اهداف دینی زده کردن

گاهی هدف از اومدنت به این دنیامیتونه یبارغذادادن به یه پرنده باشه!هیچ کارخدا بی حکمت نیست ومطمئن باش مرگ اخرش نیست 

اگر به قیامت وبهشت وجهنم اعتقاد نداری این و قبول داشته باش که بلاخره باید یه جایی باشه برای اعمالمون جواب پس بدیم ونتیجشون رو ببینیم پس مرگ هیچوقت اخرش نیست چون اینجوری خیلی بی معنیه وخداوند هیچوقت کار بی معنی نمیکنه

من هم قرآن رو خوندم، هم روآیات زیادی از نهج البلاغههیچ کدوم کمکی به زندگیم نکردن که هیچ، منو از دین ...

عزیزم تهش هدایت رو باید از خدا بخوای تا راهو واست باز کنه و تورو بینا کنه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚