2777
2789
عنوان

ازش خوشم میاد

108 بازدید | 7 پست

دکتر صبح مشاوره بعد ظهر میره مطب من   از صحبت کردنش خیلی خوشم میاد اروم پی وسته صحبت میکنه خیلی اروم صحبت میکنه همیشه حرف درست میگه مثل بقیه فکر نمیکنه و صحبت نمیکنه تفاوت داره من هر چند روز میرم صحبت میکنم جذب صحبت هاش میشم صحبت کردنش به من گفت شما بخاطر مشاوره نمیاید اینجا گفت زن داره آما من اصلا باهاش تو رابطه نمیرفتم 😑😑

عزیزم خیلی ببخشید که اینجاااا پیام‌میزارم

ولی مهمههه 

لطفا برید اون تاپیکم که بازه و عکس گذاشتم یه تاپیک مونده ب آخرم اونو گزارش بزنید پاک بشه

گزارش زدید لایک کنید براتون صلوات بفرستم و آیه الکرسی بخونم❤️

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شخصیت وابسته ای داری جانم ؟ 

ب این میگن انتقال بسپارش ب خودش میدونه چطور حل و فصلش کنه

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

اره همیشه دلم میخواست همیچین شخصیت یا انسانی بیبینم

بخاطر شغلشه عزیزم 

احتمالا ارجاع میده شما رو ب یکی دیگه 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره