2777
2789
عنوان

این دختر روس چه خوشگههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3734 بازدید | 184 پست
واقعا باورم نمیشهیکی با نژادش انقدر تو‌ جنگ باشهمن و بکشن هم طرفدار یه کشور به قاتل نمیشمکشوری که او ...

😑🤣چی میگی بابا یدونه گفتم روسیه کشور خوبیه و این دختر هم خوشگله اینکه اینهمه آدم کشت چه ربطی داشت اون به حکومت قبلیش ربط داره

اینهمه حسادتو نمیفهمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شاید😂😂انگار این دختر چه نسبتی باهاش داره انقدر تعصب کششهاگه افغانه جم کنه بره پیشش😂😂

مگه من چی گفتم😑😑😑فقط گفتم این دختره خوشگله اینقدر هیت دادن رو نمیفهمم

😑🤣چی میگی بابا یدونه گفتم روسیه کشور خوبیه و این دختر هم خوشگله اینکه اینهمه آدم کشت چه ربطی داشت ...

😂😂😂حکومت قبلی؟

اصلا اخبار جهان و دنبال میکنی؟

گفتی از ایران بهتره 

گفتم بدونی که من وطنم و به این خودشیفته ها نمی فروشم ، که بعدش بهم توهین کنن 

یا هیچ وقت بهشون نمیگم زیبایی ، چون اگه بلاک کنن ،شخصیتم خورد میشه

حالا بلاک شدن برای شما عادیه ؟!

البته که افراد زیبا همه جا هست

ولی این خانم زیبا نبودن 

دوست عزیزکشور یعنی مادر...وطن یعنی ناموس...حتی ترک و کرد و لر و... نداره ...همه یکی هستیمانقدر از کش ...

بله عزیز من خودم ترکم و میتونم بگم بدترین اتفاقا رو روس ها سر ترکها آوردن 

ولی من واقعا منظوری نداشتم من فقط گفتم این دختره خوشگله روسیه هم کشور خوبیه ولی بقیه اینقدر آدمو میخورن انگار چی گفتم 

😂😂😂حکومت قبلی؟اصلا اخبار جهان و دنبال میکنی؟گفتی از ایران بهتره گفتم بدونی که من وطنم و به این خو ...

باشه ایشون زشتن ول کنین برین 

ایران فقط برا شما عرزشی ها و خایم ال ها کشور خوبیه وگرنه ما که چیزی نمیبینیم

😂😂😂حکومت قبلی؟اصلا اخبار جهان و دنبال میکنی؟گفتی از ایران بهتره گفتم بدونی که من وطنم و به این خو ...

خوب از ایران بهتره دروغ نگفت وضع اقتصادیش بهتره 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

باشه ایشون زشتن ول کنین برین ایران فقط برا شما عرزشی ها و خایم ال ها کشور خوبیه وگرنه ما که چیزی نمی ...

واقعا متاسفم براتون

من جز هیچکدوم از این گروه ها نیستم

از وضعیت ایرانم خبر دارم ، کلی هم مشکل اقتصادی دارم

ولی هیچ وقت ایران و با یه کشور ی مثل روسیه مقایسه نمیکنیم

اگه نمیدونی برو سرچ کن ببین چه بلایی سر اوکراین آورد

والاه از همه لحاظ بهتره این خانم حکومتی هستن برا همین ولش کن🤣🤣اینجا برا عرزشی ها بهشته

زدی به هدف 👌

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨