2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فک کنم گفته بود برای اینکه اونو فراموش کنه اومده با تو

طبیعیه که انقدر حس تنفر دارم نسبت به ستاره؟

اون موقع هول هولکی تاپیکش رو خوندم دقیق یادم نیست ستاره چیا گفته بود اما یادمه حرفاش خیلی مزخرف بود و اهوانه رو اذیت کرده بود😑

طبیعیه که انقدر حس تنفر دارم نسبت به ستاره؟اون موقع هول هولکی تاپیکش رو خوندم دقیق یادم نیست ستاره چ ...

اره حرفاش خیلی بد بود ولی بعدش دیگه ارتباطشون کمتر شد و اوکی شدن

عزیزم اگه یه زمانی حالش داشتی بیا صحبت کنیم

من همیشه حالشو دارم

چون صبح تا شب تو خونه تنها ام و کلا ادم نمیبینم

البته خیلی هم اجتماعی نیستم اما خب توی مجازی راحت ترم

استقبال میکنم از گفت و گو کلا

سلام عزیزم خوبی؟

ما کلینیک جایروس میریم.

شوهرم تراپیست خودش از اونجا بود دیگه برای زوج درمانیم همون جا رفتیم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام عزیزم خوبی؟ما کلینیک جایروس میریم.شوهرم تراپیست خودش از اونجا بود دیگه برای زوج درمانیم همون جا ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبید

ممنون که گفتید😘💞

ان شاالله که کلی حال خوب وارد زندگیتون بشه✨

عزیزم رادیو قبول شدم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

عزیزم رادیو قبول شدم

مبارک باشه😍🩷

از نظر اینکه نمیتونید انتقالی بگیرید سخته ولی شاید جوری پیش رفت همسرتون اومد نزدیک شما و امیدوارم زودتر بگذره ، موفق باشید🤍

بنظرتون تخصص دندون چه رشته هایی خوبه هم از نظر درآمد و هم راحتی؟

مبارک باشه😍🩷از نظر اینکه نمیتونید انتقالی بگیرید سخته ولی شاید جوری پیش رفت همسرتون اومد نزدیک شما ...

انتقالی گرفتم عزیزم

هنوز دو ساعت و نیم فاصله داریم این نزدیکترین حالت ممکنه

پریو و ارتو به نظرم عالین

انتقالی گرفتم عزیزمهنوز دو ساعت و نیم فاصله داریم این نزدیکترین حالت ممکنهپریو و ارتو به نظرم عالین

خب پس بازم خوبه ۲ساعت بهتر از اون همه فاصلس

همسرتون طرحش اگه بتونه بیاد همون شهر شما خوب میشه