سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شوهرم تراپیست خودش از اونجا بود دیگه برای زوج درمانیم همون جا رفتیم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
مبارک باشه😍🩷از نظر اینکه نمیتونید انتقالی بگیرید سخته ولی شاید جوری پیش رفت همسرتون اومد نزدیک شما ...
انتقالی گرفتم عزیزم
هنوز دو ساعت و نیم فاصله داریم این نزدیکترین حالت ممکنه
پریو و ارتو به نظرم عالین