2777
2789
عنوان

جاری خاهرم💔

317 بازدید | 15 پست

جاری خاهرم خیلیی دختر خوبیه ی جورایی دوستمه🥺🥺

بعد از ۶ سال بزوور بچه دار شده

وقتی زایمان کرد بعد یه دوهفته پای پسرش یه مشکلی داشته بچه رو عمل کردن دکتر‌گفته باید مدت زیادی یه چیزی مثل پوتین رو پاهاش بزارن

خوب میشه کسی اطلاعی داره خیلی حالم بد شد💔💔

بله مشکلی نیست حل میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه. 

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

عزیزم اینا کفشن چین؟جدی خوب میشه🥲

جنسشون رو نمیدونم

ماهم یه بچه داشتیم دقیقا همین مشکل رو داشت الان خیلی بهتره

ولی باید رعایت کنه از همون اول

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

میتونه بعدا مثل ادمای عادی راه بره؟؟

شک نکن. فقط باید مراعات کنه و به حرف هر ننه قمری گوش نده فقط حرف دکتر و بس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏