2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

49 بازدید | 11 پست

این تاپیک رو زدم کسی ندید گفتم دوباره بزنم 

راستش به یه کمک ریزی نیاز دارم .

این کد دعوت من توی کارنته 7212648267

لطفا برنامه کارنت رو نصب کنید کلا ۱۴ مگابایت هستقت خواستید ثبت نام کنید توی قسمت کد دعوت این کد رو بزنید ۱۰۵ هزار تومن میگیرید و ۳۰ تومن هم من میگیرم . میتونید از آپشن های برنامه هم استفاده کنید و خودتون هم کد دعوتون رو پخش کنید که پول بگیرید . 

به خدا به جون مادم کلاه برداری نیست حتی میتونید برید برنامشو چک کنید . به پول نیاز دارم یکی این برنامه رو معرفی کرد الان باید کد رو پخش کنم لطفا برنامه رو نصب کنید و کد رو بزنید. ممنون 

من از سال ۱۴۰۱ تا الان نزدیک دوتون جمع کردم پولمو نداد همین کارنت

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه به پولش نیاز دارم

اسی گوشیتو مامانت نگرفت؟چیشد

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩