2777
2789
عنوان

چرا بچه ها جذبم میشن😂😑

149 بازدید | 12 پست

از همون بچگی الان دانشگاه میرم یعنی سنم کم نیست ولی بچه ها خیلی میان سمتم و میخوان باهام حرف بزنن حتی میگن بیا گرگم به هوا و فلان بازی😂دخترخالم کلاس هشتمه باهم بودیم یه بچه هه اصلللااا سمت اون نرفت و به جاش میومد به من میگفت و کلا دنبال من میفتاد خیلی عجیب بود خب چرا با اون کاری نداشتن تو نگاه اولا بدون شناختی نمیدونم علتش چیه کنجکاوم کرده همیشه میگفتم شاید چون دختر دیگه ای نیست میان سمتم ولی الان چیز دیگه ای دیدم

همه چی خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ...عین داداشم...کلن بچها جدیش میشن...رفتیم خونه دختر خاله..ایقد با بچش بازی کرد ک شوهرش اعتراض ک ...

😂اخی عزیزم من جاهای مهم و رسمی بچه میاد پیشم میگه قایم باشک بازی کنیم خب اخه بچه 

همه چی خوبه

😂اخی عزیزم من جاهای مهم و رسمی بچه میاد پیشم میگه قایم باشک بازی کنیم خب اخه بچه

والله این عنتر آقا ماهم کل بچها جذبش میشن...لچه همسایه ایقد وابستش شده بود ک تا۸سالگی بیشتر وقتا خونه ما بود...ایقد می‌میبردش پارک و استخر وسینما.الان اون بچه ۲۰سالشه و هروقت کاری داره میاد سراغ این نه داداش خودش

والله این عنتر آقا ماهم کل بچها جذبش میشن...لچه همسایه ایقد وابستش شده بود ک تا۸سالگی بیشتر وقتا خون ...

ااخخیی خب حسابی بهش خوش میگذشته😂من نهایت دفتر میدادم نقاشی بکشن

همه چی خوبه