2777
2789
عنوان

فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 45 پست
نی نی سایت و سایتای دیگه همش استدلالای الکی دارن. من اصلا از زایمان نمیترسم ولی میام اینجا از رایمان ...

واقعا ترسی که بعضیا تاپیکا به آدم وارد میکنن واقعا وحشتناکه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
اره واقعا نت بد کوفتیه. من زخم رحم داشتم یه ماه پیش که رفتم دکتر. اومدم تو نت سرچ کردم چه چیزایی که ...

اخ گفتی منم پاپ اسمیردادم التهاب دهانه رحم زده بود. رفتم نت😐 تا مرز فریز کردن و سرطان و بچه دار نشدن کشوند منو😐 رفتم دکتر ی قرص ویتامین داد گف ب سلامت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدای تو.خودمم عین تو بودم😐 تواوج خواب ب خودت میای میبینی سریخچالی البته فک کنم۳ماه اول اینجوری بود ...

دقیقااااااا😭😭😭

اخ گفتی منم پاپ اسمیردادم التهاب دهانه رحم زده بود. رفتم نت😐 تا مرز فریز کردن و سرطان و بچه دار نشد ...

خداروشکر که چیز خاصی نبود

عزیزم نگران نباش احتمالا دیشب شام سنگین خوردی گرسنه نشدی.به خدا استرس خودش سمه من با همین استرسای الکی و بیخود باعث شدم نی نیم سقط بشه.مواظب خودت باش و در مورد چیزای خوب فکر کن.

عزیزم نگران نباش احتمالا دیشب شام سنگین خوردی گرسنه نشدی.به خدا استرس خودش سمه من با همین استرسای ال ...

مرسی عزیزم

ان شاءالله خدا بهترینا رو برات بخواد

شاید الارم گوشی نینی زنگ نخورده 😐😐😐 شایدم خسته بوده خواب مونده😂😂

جدا از شوخی

توروخدا توروخدا اگه به اینجور چیزا فکر کنی تا اخر حاملگیت هلاک میشی از ترس

یه جیزای شاخ دار ادم میبینه تو حاملگی بعد خودت خنده ت میگیره دنبال چیا بودی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شاید الارم گوشی نینی زنگ نخورده 😐😐😐 شایدم خسته بوده خواب مونده😂😂 جدا از شوخی توروخدا توروخ ...

تاثیرات نی نی سایته که اثر گذاشته روم😭😭😭

تاثیرات نی نی سایته که اثر گذاشته روم😭😭😭

ترک کن لطفا👋

بخدا بدترین چیز استرسه تو بارداری

هر روز هم یه جوریه ادم

اون اخر هی تکونا کم و زیاد میشه بخواب بترسی فقط خودت اذیت شدی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊