2777
2789
عنوان

کنکوریا

96 بازدید | 8 پست

حس میکنم احمقم 

راهم روشنه برنامم دستمه اضافه تر از برنامم میخونم ساعت مطالعه ام بالای14ساعته وضعیتم بد نیست دوران جمع بندی ام تا بیست و نهم تموم میکنم ولی از استرس دارم میمیرممممم یکم ریاضیم ضعیفه ولی میتونم ساعت مطالعمو بکنم17(از مهر تا دی خوندم این ساعت مطالعرو می‌دونم میتونم)بجاش دو پارت پارت بزارم برا ریاضی ولی دارممم میمیرممممم یچیزی ته دلم میگه اونایی که رتبه برتر شدن برا ریاضی تا الان کلی تست زدن بعدتو الان داری میزنی؟البته اولم نیست برا پایه دهم یازدهم خیلی سبز و نشر الگو و میکرو تموم کردم جامع هم نشر الگو ولی انگاری بلد نیستم هیچی نمیتونمم حل کنم توروخدا یچیزی بگین حالم افتضاحه یه ساعته دارم گریه میکنم سر ریاضی

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷؟ ار یو کیدینگ می؟

نه جدی ام بنظرت میشه برا ریاضی اگه بخونم؟درصد بالای۵۰میخوام

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

تا الان خوب پیش اومدی نا امید نشو منم ساعت مطالعم رو از 13 ساعت کردم 16 ساعت یکم اذیت شدم این موقع های شب که میشه سرم گیج میره دیگه

من 12 شب میخوابم 4 صبح بیدار میشم 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ساعت مطالعه بالا ده کار هرکی نیست میدونی چقد له میشه آدم شما که ساعت مطالعه ات بالاتر قطعا میتونی نگ ...

خوندم قبلا مشکلی ندارم بعد یه هفته عادت میکنم کوووفتی بشه فقط

صبا معصوم نیا با میانگین ۱۲ ساعت کارو دراورد شما با ۱۷ ساعت معلومه میتونی

صبا کسی بود که این تایم درصداش هم بالا بوده