2777
2789
عنوان

قرار اول

83 بازدید | 9 پست

فردا اولین قرارمونه خیلی ازش خوشم میاد بنظرتون چیکار کنم دیت عالی باشه؟ و اینکه پسره نظامیه و همش چندتا فالور دختر داشت که اونارم زد انفالو کرد و گفت اگه میخوای میتونی بیای روپیجم و اینا 

ولی بچه ها همش تو تلگرام انلاینه یعنی با یکی دیگهست؟!

خب شاید کانالی چیزی میخونه نمیشه قطعی گفت

خودت  حس ونظرت چیه باید دید نمیشه از یه انلاین شدن گفت 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگ ی درصد ی روزی به هر دلیل بخای باهاش کات کنی میتونه آمار کل خاندانتو در بیاره

بنظرم با پلیس و مشاغل خاص وارد رابطه شدن ریسکه

البته این نظر منه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب بیاره اسی که قرارنیست دروغ بگه

منظورم اینه که اگ ازین مردها باشه ک کات کردن براش سنگینه امکان تهدید و این صحبتا هست.من اصلا نسبت ب مردهایی ک میگن بیا برو تو پیجم حس خوبی ندارم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره