2777
2789
عنوان

اتوبوس کرمان مشهد وحشتناکه

391 بازدید | 16 پست

چقدر زندگی بی ارزشه

۱۳ نفر از کرمانیان عزیز فوت شدن

خدالعنت کنه باعث بانیش

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای لعنت کردن 

بگین خدا رحمت کنه و به عزیزانشون صبر بده 

از اسفند تا الان هزاران هزار مورد تصادف بوده متاسفانه

ایام تعطیلات همه رعایت کنن 

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جزئیات بیشتر از واژگونی اتوبوس جیرفت مشهد / اکثر مصدومین بدحال هستند

🔹رضا فلاح، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان از افزایش فوتى‌هاى واژگونى اتوبوس محور کرمان – راور خبر داد و اظهار داشت: حادثه حوالی ساعت 17:23 امروز به مرکز کنترل عملیات امداد و نجات گزارش شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش، 8 تیم عملیاتی از پایگاه‌های مختلف امدادی به محل اعزام شدند.

🔹وی افزود: تیم‌هایی از پایگاه‌های گردنه خراسانی، چترود، دشت خاک، دربند، واکنش سریع، توانا، کوهستان کرمان، ماهان و شهرستان کرمان در این عملیات حضور داشتند. نخستین تیم امدادی تنها 14 دقیقه پس از وقوع حادثه، در ساعت 17:37، به محل رسید و اقدامات اولیه برای کمک به مصدومان آغاز شد.

🔹مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان با بیان اینکه نیروهای امدادی پس از ارزیابی اولیه، عملیات انتقال مصدومان و ارائه خدمات درمانی را آغاز کردند، عنوان کرد: در پی واژگونی این اتوبوس مسافربری در کیلومتر 75 محور کرمان به راور، تاکنون 13 نفر جان خود را از دست داده‌‌اند.

🔹سید محمد صابری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با اشاره به واژگونی اتوبوس جیرفت به مشهد در سه کیلومتری هجدک از توابع راور کرمان گفت: این اتوبوس حدود 50 مسافر داشته است‌.

🔹وی با بیان اینکه تعداد مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس جیرفت به مشهد زیاد است و بیشتر مسافران این اتوبوس مصدوم شده‌اند که شدت مصدومیت آنها بالاست، افزود: اکثر مصدومان بد حال هستند.

🔹رئیس اورژانس پیش بیمارستانی کرمان، با اشاره به اینکه به منظور امدادرسانی به مصدومان حادثه هشت دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است، گفت: مصدومان این حادثه به بیمارستان شهید باهنر کرمان اعزام شده اند.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

امروز عید فطر ما دوتا فوتی داشت و ی ضربه مغزی از چارپایه افتاده رو صورتش داشته تمیز کاری میکرده ....یکیش تصادف بی  احتیاطی...یکیشون پیر بود خب این همه میگن شلوغه نزنید ب جاده یا مراعات کنید 

باعث و بانیش کیه مگه؟ راننده بی دقت نود درصد تصادفات بر اثر خواب آلودگی و سرعت زیاده

بعد ۶۰سالگی چرا طرف باید بره رانندگی کنه؟

اتوبوس ها مال زمان وزوزک میرزاس

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بعد ۶۰سالگی چرا طرف باید بره رانندگی کنه؟اتوبوس ها مال زمان وزوزک میرزاس

بهتره آمار تصادف در کشورهای مختلف جهان رو با هم مقایسه کنی همچنین  جاده ها و ناوگان حمل و نقل عمومی از یه سایت معتبر خارجی هم بین 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بهتره آمار تصادف در کشورهای مختلف جهان رو با هم مقایسه کنی همچنین جاده ها و ناوگان حمل و نقل عمومی ...

شما لینکشو بده ماهم ببینیم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم