2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 73 پست
ممنونم عزیزم از جوابت ولی این حس عذاب وجدان و خیانت خیلی اذیتم میکنه

ببین عزیز دلم فقط تو نیستی

با این افکار حق زندگی رو از خودت نگیر واقعا میگم

شوهرت و دوست داری؟بچه داری؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داشتم فکر میکردم ک یه روز بگم و ازش حلالیت بگیرم خیلی عذاب وجدان دارم

ول کن تو رو خدا،مردا اینهمه خیانت میکنن و گند میزنن مگه از زنشون حلالیت میخان؟ دوست عزیز فکر بچت باش که با گفتنت زندگیشو خراب میکنی و گناه اینکارت بدتر از عذاب وجدان الانته

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
 خیلی متن خوبی بود بهم آرامش داد ممنونم

خواهش میکنم عزیزم خدا تورو بخشیده پس خودتم خودتو ببخش خدا خیلی مهربونه خیلی دوسمون داره هوامونو داره

به آینده قشنگت با شوهرت فکر کن و اینو بدون آدما همه اشتباه میکنن مهم نموندن تو اون اشتباهه

این اتفاق افتاده که تو به بفهمی اهل خیانت نیستی. میدونی خیلیها این اتفاق براشون مییوفته و میفهمن چقد ...

آره دیگه ب هیچ عنوان سمت این کار کثیف نمیرم ادامه ک خدانکنه و اصلااااخدا اون روزو نیاره تازه من از قبلنم پشیمونم من همیشه از وفاداری میگم شوهرمو منو زن خیلی نجیب و پاکی میدونه و بهم اعتماد داره ناراحتم حالا نقص داره نجابتم

خواهش میکنم عزیزم خدا تورو بخشیده پس خودتم خودتو ببخش خدا خیلی مهربونه خیلی دوسمون داره هوامونو داره ...

من بازم الان از خدا خواستم ببخشتم و دلمو آروم کنه عشق شوهرمو بیاره تو دلم من شوهرمو دوست دارم ولی اون سرده بهم توجه نمیکنه این خیلی بده آخه آدم با کمبودش چیکار کنه

توبه ابراز پشیمانی از گناه وتلاش برای عدم بازگشت به اون هست

انشاالله خداوند شمارو بخشیده 

به همسرتونن هم حرفی نزنیدمفسدش بیشتر از صلاحش هست (احتمال در نظر بگیر )

سعی کن کاری کنی همسرتون ازتون راضی باشه محبت کنید بهش کانون خانواده رو گرم کنید و.. 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره راس میگی خیلی بده که آدم از شوهرش محبت نبینه باهم مشکلی دارین؟ 

آره شوهرم یسری اخلاقای خیلی خیلی بدی داره پشتم نیس توانایی نه گفتن نداره زیادی ساده و بی سیاسته ازش سواستفاده میکنن از طرفی واسه من مغروره تایپیک زدم قبلا خانواده بدی داره و بهم بدی میکنن علنا ولی با اوناس و پشت من نیس محبتم ک پیشکش

عزیزم اصلا عذاب وجدان نداشته باش، تو خیلی‌ بچه بودی و طبیعی بوده کارت خدا رو شکر که خودت فهمیدی. کامل از ذهنت بریز بیرون قضیه رو، بازم میگم هیچ کار بدی نکردی که عذاب وجدان داشته باشی‌، خدا هم بیکار نشسته اونجا که بخواد بنده خودشو واسه این اشتباهات کوچیک چپ و راست کنه!

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
توبه ابراز پشیمانی از گناه وتلاش برای عدم بازگشت به اون هست انشاالله خداوند شمارو بخشیده  به ...

دقیقا دارم همینکارو میکنم محیط بهتری برای بچم و خودم و شوهرم بسازم