2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب شوهرت نگو گلم 

توله كن و ب خدا نزديك شو ان شا..ميبخشه 

رابطتو هم با شوهرت بهتر كن ك ديگه همچي اتفاقي نيفته❤️

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
اگر بتونی خودت خودت و ببخشی همه دنیا تو رو میبخشن. قدم اول اینه که خودت خودت و ببخشی.

منم همش ب این فکر میکنم ک اشتباه بزرگی کردم منی ک با رد شدن از کنار یه پسر با بسم الله و صلوات رد میشم

همش با خودم درگیرم نمیتونم بخوابم همش میگم خاکبرسرم چرا اینکارو کردم

عیب نداره دوست عزیز،سعی کن فراموش کنی و به هیچ وجه به شوهرت نگو چون تا آخر عمر اعتمادشو بهت از دست میده و زندگیتون تلخ میشه،خدا میبخشتت چون پشیمونی،و کار خاصی هم نکردی،اقتضای سن بوده،همه تو این سن اینطورن،

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
بیخیال مگه آدم کشتی؟؟؟!! ول کن بابا زندگی تو کن الانم سنت کمه بزار بیشتر شه می فهمی سر چه چیزایی ال ...

شادی باید در جهتی باشه که حق دیگران پایمال نشه. یعنی وقتی شادی باارزشه که با منافع جمع منافات نداشته باشه.

شاد بودن در کنار انسان بودن خیلی خوبه

دیگران را ببخش، آنگاه شاهدِ معجزه‌هایی بزرگ در زندگیِ خود خواهی بود. خود را نیز ببخش، همه‌ی خطاهای خود را ببخش. اگر خود را ببخشی، آنگاه می‌توانی خود را بپذیری و خود را دوست بداری. بخششِ خود، آغاز رویشِ عشق در دل است. بخششِ خود، بزرگ‌ترین بخششِ زندگی‌ست. بخششِ خود، موهبتی‌ست آسمانی که همچون بارانی شفابخش می‌بارد و آلودگی‌ها را می‌شوید و زخم‌های عاطفی تو را شفا می‌دهد. بخششِ خود، تو را به هواهای پاک می کشاند🍃

بیخیال مگه آدم کشتی؟؟؟!! ول کن بابا زندگی تو کن الانم سنت کمه بزار بیشتر شه می فهمی سر چه چیزایی ال ...

ممنونم عزیزم از جوابت ولی این حس عذاب وجدان و خیانت خیلی اذیتم میکنه

منم همش ب این فکر میکنم ک اشتباه بزرگی کردم منی ک با رد شدن از کنار یه پسر با بسم الله و صلوات رد می ...

این اتفاق افتاده که تو به بفهمی اهل خیانت نیستی. میدونی خیلیها این اتفاق براشون مییوفته و میفهمن چقدر اینکارو دوست دارن و ادامه میدن.

اما تو فهمیدی که این کار و دوست نداری. که به نظرم یک نوع خود شناسی هست و باارزشه. اگر همسرت الان واقعن نیتت تورو بدونه قطعا خوشحال میشه که همسرش یک زنه خاءن بالقوه نیست. اشتباهی شده همه دچار اشتباه میشن فقط شما نیستی. مهم اینه که اهل ادامه اینجور روابط نیستی.