2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبه کن به شوهرت بگی زندگیت خراب میشه شوهر منم خیلی بی احساسه منم با وجوده ۲ تا بچه خیلی کمبود محبت دارم😔

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊
گفتم ک تو یه نگاه عاشق شدم ولی با شرایطم جور نبود عاشق شدن

هیجان بوده.بخاطر خلاء عاطفی که تو زندگیت داشتی به این حس بها دادی وگرنه عشق نامتعارف میسوزونه وازبین میبره پشیمونیم تا وقتی به نابودی نکشه تو کارش نیست

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اخی عزیزم تو که به اشتباهت پی بردی پیش خدا توبه کن خدا بخشندس میبخشه مطمعن باش...ولی بهتره تاپیکت رو ...

آخه چیکار کنم باور کن کلی با خودم کلنجار رفتم تا این تایپیکو زدم

گفتم ک تو یه نگاه عاشق شدم ولی با شرایطم جور نبود عاشق شدن

خوب اشتباه کردی الان هم اشتباهت و فهمیدی. این خودش ارزنده است. من مطمگنم تو دیگه اشتباه نمیکنی.

در حالی که اگر این اتفاق نمییوفتاد تو همیشه شاید پتانسیل اشتباه درونت بود ولی الان دیگه نیست

هیجان بوده.بخاطر خلاء عاطفی که تو زندگیت داشتی به این حس بها دادی وگرنه عشق نامتعارف میسوزونه وازبین ...

من تا حدی رسیدم ک ب طلاق فکر کردم ولی الان یه دختر دارم و از خدا میخوام زندگیمو حفظ کنه

برام دعا کنید فراموش کنم

چشم عزیزم..وقت همین اذان دعامیکنم خدابهترینارو بهت بده☺ی زندگی پرازعشق وارامش❤

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
داشتم فکر میکردم ک یه روز بگم و ازش حلالیت بگیرم خیلی عذاب وجدان دارم

عزیزم اصلا به شوهرت نباید بگی درستشم همینه 

تو توبه کردی و واقعا از کارت پشیمونی همه ما آدما گاهی اشتباه میکنیم تو زندگیمون توام که پشیمونی و دیگه ادمه ندادیش عذاب وجدان نداشته باش گلم خودتو ببخش❤

همش با خودم درگیرم نمیتونم بخوابم همش میگم خاکبرسرم چرا اینکارو کردم

بیخیال مگه آدم کشتی؟؟؟!!

ول کن بابا زندگی تو کن الانم سنت کمه بزار بیشتر شه می فهمی سر چه چیزایی الکی حرص خوردی

یه چیزی و رک میگم اول تو زندگیت فکر شادی و خودت باش ، مردا چه خوب و بد مثل جنس ما نیستن پس بیخیال شو از زنده بودنت لذت ببر یعنی زندگی تو زندگی کن و بس