2777
2789
عنوان

خیلی دستم بی نمکه

100 بازدید | 9 پست

دیشب بچه عمم اومد خونمون 

بعد می‌خواستیم شام بریم رستوران ، مادرمو گفتم اونم ببریم 

گفت نه فطریش گردن ما میوفته گفتم اشکال نداره ، خودم اصلا فطریشو میدم(نه سالشه) و اینا گناه داره بش خوش میگذره بقیه بچه هام هستن 

بعد نشد بهونه گرفت می‌خوام برم خونمون 

بعد چند ساعت فهمیدیم کل بچه ها فامیل(حتی همسن مارو) عمم شام دعوت کرده پیتزا درست کرده براشون بجز ما😐😐

‌‌نمیدونست که مام می‌خوایم بریم بیرون مثلا به این دلیل دعوت نکرده باشه 

همه رو دعوت کرده بود بجز ما ، اینم اولین بارش نیست همیشه همینطوره....

منم همیشه به بچه عمه هام محبت میکنم.....

مادرم همش میگه این اینجور می‌کنه ول کن اینارو هواشونو نداشته باش

من گفتم نه اینطور نیست(خیلی دلم پاکه سر این مسائل) تا اینبار با چشم خودم دیدم کل بچه ها فامیلو دعوت کرد بجز من😐

می‌گفت من نمی‌رفتم ولی واقعا دستم بی نمکه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچشم میدادین ور دلش خوبی زیادی وظیفه میشه یادت باشه ازخودت ی ادم احمق بلانسبتت نساز

طرف اومده بود بامون مسافرت 

بعد بچه هاش رو میداد من نگه دارم و با بقیه بچه ها می‌رفت بیرون(به منم نمی‌گفت بیا😐)

نمی‌دونم چرا خیلی سادگی میکنم....

خیلی مهربونم با اقوام ، طرف کلم رو ببره هم مهربونم

مهربون که نه خولم....

هرکاری میکنم مثلا مثل خودشون باشم ، تهش یکی دو ساعته بعد باز برمی‌گردم به تنظیمات کارخونه

یه خط قرمز گنده دور عمت بکش عزیزم

اقوامامون اکثرا همینن....

تیپ ما اصلا توشون نیست 

خودم خیلی احساس تنهایی میکنم ، دلم میخواد ازدواج کنم ولی شرایطشم ندارم و مادرم کمک نمیکنه

طرف اومده بود بامون مسافرت بعد بچه هاش رو میداد من نگه دارم و با بقیه بچه ها می‌رفت بیرون(به منم نمی ...

اشتباه میکنی سعی کن تغییرکنی منم خیلی ازاینکارا کردم قشنگ مزدمو گذاشتن کف دستم با دعوا و تهمت و... منم قطع ارتباط کردم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اشتباه میکنی سعی کن تغییرکنی منم خیلی ازاینکارا کردم قشنگ مزدمو گذاشتن کف دستم با دعوا و تهمت و... م ...

خب چکار کنم...

کلا خیلی ساده ام 

تو حرف زدن و همه چی 

واقعیت اینطور نیستما ولی اصلا میرم فضا حضوری خیلی ساده میشم 

عزیزم منم از اول زندگیم تا الان که ازدواج کردم و یدونه دختر دارم تنهام. عادت کردم. فقط مواظب باش گیر ...

مگه دخترتون و شوهرتون نیستن خب تنهاییه چی من واقعا تنهام هیشکیو ندارم(غیر پدر و مادر)