2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 8685 بازدید | 92 پست
21

ب خواهرت بگو این قسمت خصوصیه هیچ کس نباید دستش بزنه یا بگه ببینم هرکی ام بهت دست زد جیغ بکش ،فرار کن 

ب برادرتم بگو اشغال حیون ی بار دیگه بهش نزدیک شدی تو کل فامیل ابروتو میبرم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داستان خود ارضایی توی بچه ها بدون اطلاع ريشش چیه؟ منم همین بودم

عزیزم تو خیلی از بچه ها دیده میشه که بچه داره با اندام خودش اشنا میشه ولی اینکه از کجا مطلع این موضوع خودارضایی شده به پدر و مادر برمیگرده

(((( کاربری دست دو نفره ))))

عزیزم تو خیلی از بچه ها دیده میشه که بچه داره با اندام خودش اشنا میشه ولی اینکه از کجا مطلع این موضو ...

من نمیدونستم این کار چیه از 4 سالگی اینا ولی خب انگار خود به خود این اتفاق افتاد 

حدودا 10 سالم بود فهمیدم چیه داستان 

عجیبه جدی امیدوارم برا هیچ بچه ای پیش نیاد 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ای بابا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

انشاالله همونطور که من احساس میکنم این تاپیک دروغ و فقط برای پربازدیدی زده شده باشه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

واییی تیکرت رو دیدم چقدر خوشحال شدم خیلی کم مونده خداروشکرر تو تعطیلات چیزی هم خوندی ؟؟

قربونت برم 

اره  ولی نه اونقدر که باید.

یکم شیمی خوندم و یکم حسابان

اگر پایه ای کورس بذاریم 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03