2777
2789
عنوان

خواهشا نظر بدین

66 بازدید | 11 پست

دوستان من توی شهر کوچیک زندگی میکنم حالا بچه هام بزرگ شدن و دوست ندارم توی شهر خودمون تحصیل کنن شما به جز تهران کدوم شهر ها رو از نظر سطح تحصیلی و مدارس و معلم و ... پیشنهاد می کنید 

بچه ها قراره تازه وارد ابتدایی بشن 

خودمون استان لرستان هستیم نمی خوام زیاد هم دور باشه مثلا میدونم تبریز و مشهد خوبن ولی دورن 

نظر شما چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودم به اصفهان فکر کردم باز بین اصفهان قم و اراک موندم

من خودمم شهر کوچیک زندگی میکنم و خانوادم بخاطر تحصیل خواهر و برادرام رفتن اصفهان

اونجا خیلی سبک تدریس خوبه و خیلی نظارت دارند ولی خب آب و هواش اصلا خوب نیست خیلی دود و ترافیک و آب پر از کلر داره 

خونه ای که اجاره کردن توی محله خوبی هست و ویلایی هم هست

قیمت اجاره ها هم بالاس و باید خیلی درآمد خوبی داشته باشید تا بتونید اونجا زندگی کنید 

و نکته بعد هم اینکه حتما سر انتخاب مدرسه و محله زندگیتون سختگیر باشید محله هایی که وضعیت امنیت خوبی ندارند و مدرسه ای که دانش آموزها و معلمای سطح پایینی داره حتما روی بچه هاتون خیلی تاثیر میذاره

چون کودک به همسن و سالانش نگاه میکنه اگه درسخون و مودب باشند اون هم تقلید میکنه