2777
2789
عنوان

شب مهمونیم

173 بازدید | 22 پست

خونه ی پدربزرگ مادریم دعوتیم برای شام 😂😂😂 البته خالم و دایی هامم هستن گفتم بهتون خبر بدم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

اسی ببخشید خیلی فوریه 

شوهرم کتکم زد آشتی کردیم بعدش 

اما بعد دو روز دیدم نمیتونم ببخشمش 

الان میگه التماس میکنه تمومش کن قول میدم هیچوقت از گل کمتر بهت نگم

منم میگم یا ماشینو بزن بنامم یا حق حضانت بده یا تعهد محضری وگرنه میرم دیگه

هیچکدومو قبول نمیکنه فقط همینطوری التماس میکنه 

الان میگه یا چمدونتو آماده کن یا حاضر شو بریم بیرون

بنظر شما چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی ببخشید خیلی فوریه شوهرم کتکم زد آشتی کردیم بعدش اما بعد دو روز دیدم نمیتونم ببخشمش الان میگه الت ...

تو ک طلاق نمیخواستی چرا خودتو چس کردی و این چیزا ازش خواستی

الان اگر خواستی و حالا کوتاه بیای دفعه بعدی تکرار میکنه 

اگر نمیگفتی بهتر بود وقتی واقعا نمیخواستی بری

خوشبحااالت

من از اول عید تالا یجا بیشتر نرفتم دارم میپوسم تو خونه 

امروز ظهر جایی دعوت بودیم منم خوشحال که بلاخره طلسم شکسته شد ولی ماشین خراب شد رفتن کنسل شد

اههه دوباره یادم انداختی😑😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

خوشبحااالتمن از اول عید تالا یجا بیشتر نرفتم دارم میپوسم تو خونه امروز ظهر جایی دعوت بودیم منم خوشحا ...

حالا من برعکس شما از اول عید اینقدر اینور اونور بودم امروز نشستم تو خونه و به کارهای خونم میرسم 

هر چقدر مامانم و اینا و خالم اصرار کردن بیا اینجا نرفتم 

من باشم تا دو مورد اول رو انجام نده آشتی نمیکنم

قبول نمیکنه 

منم واقعا سختمه ببخشمش اما میگه اصلا دیگه اذیت نمیکنه دو روزه خونه رو خودش تمیز میکنه

گفتم حداقل یه تیکه طلا بخر میگه نمیتونم در حالی که ۱۰ ۲۰ تومنی میتونه

حالا من برعکس شما از اول عید اینقدر اینور اونور بودم امروز نشستم تو خونه و به کارهای خونم میرسم هر چ ...

چرا موندییی 

میرفتی میگشتی بابا خونه که همیشه هست

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

تو ک طلاق نمیخواستی چرا خودتو چس کردی و این چیزا ازش خواستیالان اگر خواستی و حالا کوتاه بیای دفعه بع ...

نه من بهش نمیتونم اعتماد کنم میترسم باز کتک بزنه 

گفتم بگم یکیشو انجام بده ادب میشه اما قبول نمیکنه