2777
2789
عنوان

کیا بیدارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 120 پست
داروی اعصاب مصرف نمیکردی .قبلش .یا استرس اضطراب یا ناراحتی اعصاب نداشتی قبلش فقط فکت درد میکرد؟؟؟

آرامبخش میخوردم شبا

داروی اعصاب هم یه مدت خوردم بعد ول کردم

که دقیقا یه ماه بعدش فکم درد گرفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرامبخش میخوردم شبا داروی اعصاب هم یه مدت خوردم بعد ول کردم که دقیقا یه ماه بعدش فکم درد گرفت

وای الهی دورت بگردم .من دیگه ولت نمیکنم .بخدا هیچ کس این مشکلو نداشته تو اقوام .واسه همین هیچ کس درکم نمیکنه حتی مامانم .وقتی میگم فکم درد داره میگن چه دردی مگه فکم درد میگیره 

وای الهی دورت بگردم .من دیگه ولت نمیکنم .بخدا هیچ کس این مشکلو نداشته تو اقوام .واسه همین هیچ کس درک ...

فدات شم میدونم درکت میکنم من ۶ ماه گفتم و هیچکس حتی بیشتر دکترها هم نفهمیدن گلم

قرص اعصاب میخوری عزیزم؟

من خواب بودم پريدم از خواب😂 حالا يكم بعد بازم ميخوابم😬

بخواب عزیزم

لالالا پیش پیش

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
شوهری رفت سره کار بیدارشدم

حالا باز بخواب

ای حال میدهههه 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
گفتم اول تو نی نی سایت بچرخم ببینم چ خبره بعد بگیرم بخابم

هیچ خبری نیس بابا

من تشنه یه جرعه خوابم😁

جای منم بخواب گلم 

اره .شبا یه سرترالین 100 با یه الپرازولام 5/0

خوب دقیقا منم لورازپام میخوردم شبا و قرص اعصاب که سیتالوپرام بود و ول کردم چون اذیتم کرد

حتما برو یه نورولوژیست خوب

من رفتم مطب دکتر محرابی تو شهریار

استاد دانشگاه تهرانه

خدا میدونه چقدر دعاش کردم چون دیگه نا امید شده بودم از حل مشکل فک دردم

خوب دقیقا منم لورازپام میخوردم شبا و قرص اعصاب که سیتالوپرام بود و ول کردم چون اذیتم کرد حتما برو ی ...

اره عزیز .حتمن باید برم .من یه مدت گوشامم داغ میکرد .یه حس کری بهم دس میداد چقد رفتم دکتر .تا بعد گفتن از اعصابه .الپرازولام داد خوب شد حالا دوباره با این فک درگیرم .بلد نیسم تو شخصی پیامت بدما