2777
2789
عنوان

کیا بیدارن...

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 120 پست
با کی عزیزم ؟از اعصابمه .صبح یا نصف شب که بیدار میشم درد داره 

اخی الهی...

ببخشید عزیزم شوخی کردم

برات از خدا ارامش میخوام

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کی عزیزم ؟از اعصابمه .صبح یا نصف شب که بیدار میشم درد داره 

یه دکتر نورولوژیست برو حتما ، باور میکنی منم همین مشکلم بود نزدیک به ۶ ماه شبانه روز کلی دکتر عوض کردم

آخر یه دکتر نورولوژیست گفت از اعصابه بهم قرص پرگابالین داد ۵۰ دو تا صبح و شب ، بعد یه هفته اثر کرد و فکن خوب شد خداروشکر

زندگی خواهر

بهش فکر نکن 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
یه دکتر نورولوژیست برو حتما ، باور میکنی منم همین مشکلم بود نزدیک به ۶ ماه شبانه روز کلی دکتر عوض کر ...

وای راست میگی .خوشحال شدم یکی مثله من بوده .شمام صبح ها که از خواب بیدار میشدی درد داشت فکت؟؟

وای راست میگی .خوشحال شدم یکی مثله من بوده .شمام صبح ها که از خواب بیدار میشدی درد داشت فکت؟؟

دقیقا ، انقدر رو مخم بود ، خیلی سخته فک درد ، چون شایع هم نیست هیچکس درکم نمی کرد، با هیچ مسکن رایجی هم برطرف نمیشد،واقعا از اعصابم بود و خدا خیر بده اون دکتر و، من تا پیش جراح فک هم رفتم ، فکر میکردم آرتوروز فک دارم ، ببین چقدر اذیتم میکرده دیگه

دقیقا ، انقدر رو مخم بود ، خیلی سخته فک درد ، چون شایع هم نیست هیچکس درکم نمی کرد، با هیچ مسکن رایجی ...

داروی اعصاب مصرف نمیکردی .قبلش .یا استرس اضطراب یا ناراحتی اعصاب نداشتی قبلش فقط فکت درد میکرد؟؟؟