2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم من کتاب سفارش دادم خود به خود برام لغو کردن امروز منتظر بودم 

بعد یه سوال مگ میشه لغو کنن و اینکه حتما پول باید واریزشع یا پرداخت درب منزلم هس

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

من ازش محصولات پوستی زیاد گرفتم همون عالی و نصف قیمت بیرون بودن

خیلیم عالی عزیزم 

ممنونم از نظرت 

چون من ی کرم ترمیم کننده میخواستم بعدش یه نفر گفته بود تقلبی فرستادن ظاهرا منم ترسیدم اخه پوستم خیلی حساسه 

سالهاست میخرم و قیمتش پایین تره

ولی از خریدای اخیرم راضی نبودم ،دوتا کالام تاریخ انقضای مخدوش بود

بجای لنز سالانه که قیمتش خیلی گرون تره لنز ماهانه فرستادن ،اگه پلمپ هم باز کنید مرجوع نمیکنن

ضد آفتاب هم پلمپپش تا نصفه باز بود احتمالا یکی قبلاً مرجوعی کرده برام فرستادن

ممنون عزیزم ی سری فیس واش اینا میخام اینجا ندارند میترسم تاریخ گذشته اینا بدن پس اوکیه دیگ؟

بله تاریخ انقضا رو‌معمولا مینویسه توضبحات کالای مشکل دار هم مرجوع میشه کرد راحت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز