2777
2789
بروبخونش ازنت😫😫

عزیزم برای بارداریت امضامو بخون انشالله که شماهم نتیجه بگیری

با پیاز درمانی باردار شدم ،دوستان من باردارم خداروشکر میکنم که بعد از ۲ سال باردار شدم ( نه خودم مشکلی داشتم نه شوهرم ولی باردار نمیشدم )                      من از روش پیاز درمانی استفاده کردم البته این روش برای خانمهای تنبلی تخمک بسیار خوبه ( فقط هورمون پرولکتین بالا نباشه درصورت بالا بودن درمان کنید بعد پیاز درمانی کنید )                                        *****من از روز پنج پریود تا ۱۲ پریود از این روش استفاده کردم :اول ۲ لیوان آب گذاشتم جوش بیاد بعد ۲ عدد پیاز زرد ( حتما زرد باشه چون هورمون زنانه بیشتری داره) به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم کردم در قابلمه ریختم بعد گذاشتم تا ۵ دقیقه بجوشه و بعد زیر گاز رو خاموش کردم و گذاشتم که ولرم بشه و اب پیاز رو که حدودا یک لیوان میشه رو خوردم ( خیلی طعم خوبی نداره اما به شیرینی بچه دار شدن می ارزه )و خدارو هزاران مرتبه شکر در ماه دوم حامله شدم البته میگن این روش پیازدرمانی تا ۳ دوره انجام بشه ولی من بعد از دو دوره جواب گرفتم

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت گونی الوند که بهترین مرکز فروش پارچه های برزنت در اصفهان .داخل سایتشون انواع محصولات از جمله آلاچیق برزنتی،گونی های پلاستیکی، گونی ضد آب کره ای،انواع شید ها برای گلخانه و کلی محصولات دیگه که کیفیت محصولاتشون عالیه حتما به سایتشون سر بزنید. در ضمن ارسال به سراسر کشور هم دارند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB