2777
2789
عنوان

اگه روزی یه وعده غذا بخورم

251 بازدید | 18 پست

چقدر طول می‌کشه لاغر بشم ؟ الان ۷۰ کیلو ام و ۱۶۷ قدمه و ۱۷ سالمه..لطفاً بگینننن چندماهه لاغر میشم مثلا میشم ۶۰ کیلو 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

هیچوقت تایپیک من هیشکی نمیاد هعی

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که نرمالی و توپر 😍🖇

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بستگی ب بدنت داره

اما سعی کن ناهارو حذف کنی و شام سبک بخوری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بدنت ضعیف میشه سریع مریض میشی ..خوب وعده های غذاییت وبخور ولی کمتر ..مثلا صبح ،صبحانه یه دونه سیب بخور مربی ما تو باشگاه میگفت  لاغر میکنه ..بقیه وعده هاتم کم ..پلو هرچی چندقاشق بخور  ..بمرور عادت میکنی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

همون یه وعده رو به قسمت‌های کوچیکی تقسیم کنه تو سه وعده بخور حداقل

تو سن رشدی جدای از اون رژیم سرخود اینجوری نگیر آسیب میبینی خودم گرفتم که معده‌ام حالا اذیت میکنه

سعی کن یه رژیم استاندار بگیری که آسیب نبینی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچوقت تایپیک من هیشکی نمیاد هعی

روزی 2 وعده هم بخوری کافیه لاغر میشی 

برنج هم تا میتونی حذف کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕